4K/UHD - Arvostelu

4K UHD arvostelu kansi

Equalizer 2

 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Laupias samarialainen (Denzel Washington) on löytänyt täydellisen peitetarinan Lyft-kuskina, joka vääryyttä nähdessään löytää aina uuden päätepisteen reissuille.

Sulavasti veistetty elokuva on tyystin ennalta-arvattava, mutta alkukantaisella tavalla palkitseva vigilante-kuvaus. Tarina on yhtä epäuskottava kuin edelliselläkin kerralla, mutta touhu saa nyt yllättävän arkisen ja jopa duunarimaisen uskottavan sävyn aiemman supersankari-mätön sijaan. Helppo ja viihdyttävä tapaus.

Kyseessä on ilmeisesti elokuvan leikkaamaton versio, joka lisää 11 sekuntia mässäilyä neljään otokseen. Elokuvan Blu-ray- ja DVD-versiot ovat väitetysti leikattuja.

Erinomainen kuva on valtaosin erittäin skarppi ja väritoistoaan myöten ilmeikäs. Elokuva on väitetysti kuvattu 2.8K:na ja masteroitu 2K:na, joten kyse ei ole aidosta 4K:sta, mutta paikoin illuusio on varsin vahva. Ääniraita pysyy niin ikään hyvin tohinoissa mukana, eikä musiikkiraitakaan jää häiritsevän geneeriseksi.

4K-versio on ekstraton, mutta boksin niin ikään sisältämä Blu-ray tarjoaa elokuvan kaveriksi poistettuja kohtauksia, kolme koostetta, trivia-tekstityksen ja elokuvan sekaan leikattuja making-of -pätkiä. (IJ)

DVD-Opas.fi

Tekijät

Ohjaaja: Antoine Fuqua
Pääosissa: Denzel Washington Piedro Pascal Ashton Sanders Bill Pullman Melissa Leo
Tarina: Richard Wenk Michael Sloan Richard Lindheim
Kuvaus: Oliver Wood
Musiikki: Harry Gregson-Williams

Traileri

Kommentit

Voit kommentoida elokuvia nimettömästi tai kirjautumalla sisään mm. Facebook tai Twitter tunnuksillasi.
blog comments powered by Disqus
Kommentointi on yhä testikäytössä, jos kohtaat ongelmia ilmoita siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Ilmoitus

Tekniset tiedot

Vuosi: 2018Kesto: 121 minuuttia
Julkaisija: SonyKuva:
4K HDR 2.40
Ääniraita: Dolby Atmos
 
Ikäraja:
(16)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 16 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 7330031005846

Genre

© Heinäpään Viestintä Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle (Sony) ellei toisin mainita.
Toteutus:Viestintäratkaisut Webmaster Kirjaudu sisään