Blu-ray - Arvostelu

Blu-ray arvostelu kansi
Blu-ray
FullHD

Westworld - 1. kausi

 

Elokuva:
Kuva & Ääni: ?
Ekstrat:

Michael Crichtonin (mm. Jurassic Park) tarinaan pohjautuva HBO-sarja herättää henkiin robottien miehittämän villin lännen huvipuiston, jonne rikkaat tulevat toteuttamaan itseään ilman tosimaailman sääntöjä ja seuraamuksia. Tieteisjännäriä ja länkkäriä maukkaasti yhdistävä sarja luotaa poikkeuksellisen tyhjentävästi ihmisyyden olemusta, eikä päästä sen enempää katsetta kuin hoksottimiakaan vapaalle ennen viimeisiä lopputekstejä. Jos silloinkaan.

Crichtonin samannimiseen esikoisohjaukseen (1973) perustuva sarja on huikea tapaus, jonka luoma mielikuvituksekas miljöö ja karmaisevat tapahtumat kisaavat katsojan huomiosta kilvan fantastisen ajatusleikin kanssa. Rautaisesti käsikirjoitettu sarja pelaa korttinsa lähellä rintaa, eikä yksikään tarinan runsaista käänteistä ole ennaltaselvä tai yhdentekevä. Arviolta 100 miljoonaa dollaria maksanut sarja myös näyttää viimeistä pisaraa myöten komealta, ja luo hallitun dekadentin miljöönsä näyttävän suurieleisesti. Tämä on täyttä dynamiittia 10 jakson ajan.

Sarjan toisen kauden on määrä alkaa kotimaassaan Yhdysvalloissa alkuvuodesta 2018.

Erinomainen kuva piirtyy HD:nä komeasti. Jälki on ihohuokosiin asti veitsenterävää ja villin lännen vistoissaan ilmeikästä, rikkaan värikylläistä ja avaraa. Alunperin poikkeuksellisesti filmille kuvattu sarja on saatavilla myös 4K:ksi skaalattuna versiona, jonka arvioimme erikseen. Virkeä ääniraita viimeistelee hiotun audiovisuaalisen kuosin, joka sekin taiteilee maukkaasti länkkärin ja scifin välimaastossa. Ekstroissa mokia ja kymmenkunta lyhyttä koostetta. Boksista löytyy lisäksi sisällysluettelo ja "Corporate Guidebook" -lehtinen puiston uusille työntekijöille. (IJ)

DVD-Opas.fi

Tekijät

Ohjaaja: Jonathan Nolan Lisa Joy
Pääosissa: Evan Rachel Wood Jeffrey Wright Thandie Newton Jimmi Simpson James Marsden Anthony Hopkins Ed Harris Luke Hemsworth Sidse Babett Knudsen
Tarina: Jonathan Nolan Lisa Joy Michael Crichton
Musiikki: Ramin Djawadi

Traileri

Kommentit

Voit kommentoida elokuvia nimettömästi tai kirjautumalla sisään mm. Facebook tai Twitter tunnuksillasi.
blog comments powered by Disqus
Kommentointi on yhä testikäytössä, jos kohtaat ongelmia ilmoita siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Ilmoitus

Tekniset tiedot

Vuosi: 2016Kesto: 616 minuuttia
Julkaisija: Warner Bros.Kuva:
1080p 1.78
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(16)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 16 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 7340112740986

Genre

© Heinäpään Viestintä Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle (Warner Bros.) ellei toisin mainita.
Toteutus:Viestintäratkaisut Webmaster Kirjaudu sisään