DVD - Arvostelu

Terminator 2 - The Ultimate Edition DVD DVD arvostelu kansi

Terminator 2 - The Ultimate Edition DVD

Terminator 2 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Harvinainen täysien tähtien paketti kahdella DVD9-levyllä. Metalliin pakattu R1-huippuversio toimintaelokuvasta, joka ei ole kymmenessä vuodessa laisinkaan vanhentunut.

Aiemmin Suomessa näkemättömiä kohtauksia: Linda Hamilton vanhana rouvana, Terminaattorin päänaukaisu, T-1000 tutkii vuoteen ja ihanneisä-Schwarzenegger opettelee hymyilemään.

Kolme eri elokuvaa: teatteriversio, special edition sekä kolmas versio, johon on lisätty saumattomasti kaksi uutta, aiemmin leikattua kohtausta. Kolmas versio on nk. pääsiäismuna. Siihen pääsee special editionista, kun kirjoittaa tuomiopäivän luvun 82997. Teksti ”future is not set” ilmestyy pikku hiljaa näkyviin. T-800:n molemmat silmät tulevat punaisiksi. Pian voit klikata kohtaa Extended Edition. Jos ei toimi, niin jokaisen numeron jälkeen kannattaa painaa ok-nappulaa.

Metallinen sävy kuvassa. Aavistus rakeisuutta à la Cameron. Ei kirkkain eikä tarkin, mutta tyylilleen uskollinen. Vain hieman kuvaltaan rajattu versio. Teatterissa tämä oli 2.39:1. DTS on hieman muhkeampi ja pehmeämpi, mutta DD5.1EX on taas kovempi ja armottomampi ääniraita. Ylimääräinen levy sisältää kolme dokumenttia, taustatietoa maskeerauksesta tehosteisiin, biografiat, tiiserit ja trailerit, koko käsikirjoituksen ja 700 storyboardia. DVD-ROM-osuudessa voi verrata käsikirjoitusta valmiiseen elokuvaan. Webbilinkit. THX-testipaketti. Peräti 26 tekijän audiokommentaarit. 32 sivun triviavihko. R1-levy. (PS)

DVD-Opas.fi

Tekijät

Ohjaaja: James Cameron
Pääosissa: Arnold Schwarzenegger Linda Hamilton Michael Biehn
Tarina: James Cameron William Wisher Jr.
Kuvaus: Adam Greenberg
Musiikki: Brad Fiedel

Kommentit

Voit kommentoida elokuvia nimettömästi tai kirjautumalla sisään mm. Facebook tai Twitter tunnuksillasi.
blog comments powered by Disqus
Kommentointi on yhä testikäytössä, jos kohtaat ongelmia ilmoita siitä meille yhteydenottolomakkeella.
Toteutus:Viestintäratkaisut Webmaster Kirjaudu sisään