Blu-ray - Arvostelu

Bluray
Blu-ray arvostelu kansi
Blu-Ray
Blu-ray
FullHD

Aeon Flux

 

Elokuva:
Kuva & Ääni: ?
Ekstrat:

Tappava virus listii liki koko ihmiskunnan, mutta viimeiset eloonjääneet sinnittelevät vielä 400 vuoden päästä maan viimeisessä kaupungissa. Tarina on taattua keskiraskaan sarjan scifiä, joka sekoittaa sopivasti Battlestar Gallactican politikointia ja naisvetoista Matrix-toimintaa. Kun lisäksi vielä tulevaisuuden maailma on täynnä mielenkiintoisia ykstyiskohtia aina mahtipontisesta arkkitehtuurista fantastisiin kasveihin ja mystisiin käyttöliittymiin on vaikea olla uppoamatta elokuvan imuun.

Erinomainen kuva piirtää rikkaan mielikuvituksekkaan tulevaisuuden maailman moitteettoman terävästi ja vivahteikkaasti. Samalla myös Charlize Theronin kasvojen juonteet näkyvät aivan eri tavalla kuin photoshopatussa meikkimainoksessa. Ääniraita ei juuri kainostele, vaan täyttää tilan moninaisilla efekteillä, suunnatuilla tehosteilla, teknontapaisella jumputuksella ja moninaisilla ambienttiäänillä.

Ekstroissa kaksi kommenttiraitaa, joista ensimmäisellä Charlize Theron ja tuottaja Gale Anne Hurd, ja jälkimmäisellä käsikirjoittajat Phil Hay ja Matt Manfredi. Näistä ensimmäinen jää pitkälti kiittelyn ja kehuskelun tasolle, kun taas jälkimmäinen menee syvemmälle elokuvan syntyprosessiin. Lisäksi mukana on traileri HD-muodossa ja dokumentit taustalla olevan animaatiosarjan muovaamisesta elokuvaksi (21 min.), kuvauspaikoista Berliinissä (15 min.), stunteista (9 min.), puvustuksesta (14 min.) ja bonuksena vielä tuotannon aikaisesta valokuvauksesta (4 min.). Näistä etenkin kaksi ensimmäistä dokumenttia tarjoavat mielenkiintoista lisätietoa elokuvasta, mutta myös loput sisältävät yksinomaan asiaa tyypillisen hypetyksen sijaan. Elokuvaa tai ekstroja ei ole tekstitetty suomeksi. (IJ)

DVD-Opas.fi

Tekijät

Ohjaaja: Karyn Kusama
Pääosissa: Charlize Theron Marton Csokas Jonny Lee Miller Sophie Okonedo Pete Postlethwaite Frances McDormand
Tarina: Phil Hay Matt Manfredi Peter Chung
Kuvaus: Stuart Dryburgh
Musiikki: Graeme Revell

Kommentit

Voit kommentoida elokuvia nimettömästi tai kirjautumalla sisään mm. Facebook tai Twitter tunnuksillasi.
blog comments powered by Disqus
Kommentointi on yhä testikäytössä, jos kohtaat ongelmia ilmoita siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Ilmoitus

Tekniset tiedot

Vuosi: 2004Kesto: 93 minuuttia
Julkaisija: ParamountKuva:
MPEG-2 2.40*
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
DTS 5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikärajamerkintäuudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 202362EAN: 7332431994201

Genre

© Heinäpään Viestintä Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle (Paramount) ellei toisin mainita.
Toteutus:Viestintäratkaisut Webmaster Kirjaudu sisään