Blu-ray - Arvostelu

Bluray
Blu-ray arvostelu kansi
Blu-Ray
Blu-ray
FullHD

Song for Marion

 

Elokuva:
Kuva & Ääni: ?
Ekstrat:

Äksy englantilaisherra (Terence Stamp) menettää vaimonsa (Vanessa Redgrave), mutta vähä vähältä tämän jälkeensä jättämä innostus musiikkia kohtaan tuo uutta valoa myös hänen elämäänsä. Elkeiltään rauhallinen ja loppuaan kohden enenevässä määrin elämänmyönteinen draama on ehkä tarinaltaan ennakoitava, mutta huumori kukkii yllättävissä paikoissa ja kertomus saavuttaa elävyyttä.

Ikäihmisten idols tarjoaa inspiraatiota uuden kokeilemiseen ja perusnegatiivisen elämänasenteen välttämiseen paketissa, josta ei sympaatiaa puutu - kunhan hivenen ohdakkeisesta alusta pääsee yli. Hyvän elokuvan suurin painolasti on lopulta, että vastaavanlaisia tarinoita on jo ehditty nähdä useita, eikä tässä juuri muottia pyritä rikkomaan. Kerronnan arkisen pienimuotoinen tyyli ja lupsakka asenne kuitenkin välittyvät vetoavasti ja eläkeläisten rokkiesityksistä voi hyvin ammentaa inspiraatiota pimenevään syksyyn.

Hyvä kuva ja ääni. Ekstroissa asiallinen ohjaaja/käsikirjoittajan ja tuottajan kommenttiraita, poistettuja kohtauksia (8 min.), lupsakka sarja mokia (4 min.) ja tavanomaisia pikkuhuomoita pursuava kooste tekijöiden haastatteluista (13 min.).

DVD-Opas.fi

Tekijät

Ohjaaja: Paul Andrew Williams
Pääosissa: Terence Stamp Gemma Arterton Vanessa Redgrave
Tarina: Paul Andrew Williams
Kuvaus: Carlos Catalán
Musiikki: Laura Rossi

Traileri

Kommentit

Voit kommentoida elokuvia nimettömästi tai kirjautumalla sisään mm. Facebook tai Twitter tunnuksillasi.
blog comments powered by Disqus
Kommentointi on yhä testikäytössä, jos kohtaat ongelmia ilmoita siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Ilmoitus

Tekniset tiedot

Vuosi: 2012Kesto: 94 minuuttia
Julkaisija: ScanboxKuva:
MPEG-4 AVC 2.35
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(S)
Sallittu kaikenikäisille.
  EAN: 5706140574634

Genre

© Heinäpään Viestintä Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle (Scanbox) ellei toisin mainita.
Toteutus:Viestintäratkaisut Webmaster Kirjaudu sisään