Netflix - Arvostelu

Klaus DVD arvostelu kansi

Klaus

 

Elokuva:

Netflixin ensimmäinen oma animaatioseikkailu kertoo jouluisen tarinan hallitsijan hulttiopojasta, joka passitetaan perinnön toiveissa syrjäisen ärjy-kylän postimestariksi. Vastakarva kääntyy vähitellen elämänmyönteisyydeksi, eikä vain pääosansa vaan koko kylän sotaisan väestön parissa. Lopulta joulumieli palautetaan perätti itse joulupukille.

Nätti, tuore ja liikkeiltään vetreä satu pitää mielenkiintoa vaivatta yllä, eikä turhia suvantoja etsi vaikka muutama töyssy matkalle mahtuukin. Hauska joulutarina.

Hauskalla tavalla vintage-henkeä ja modernia tietokoneanimaatiota yhteen sovittava kuva on virkeä, terävä ja ihastuttavan hiottu. Luonteva ääniraita soljuu hyvin suomenkielisen dubin äänityöskentelyä myöten. Tarjolla on luonnollisesti myös alkuperäinen englanninkielinen ääniraita ja tekstitykset. (IJ)

DVD-Opas.fi

Tekijät

Ohjaaja: Sergio Pablas
Pääosissa: Jason Schwartzman J. K. Simmons Rashida Jones Will Sasso
Tarina: Sergio Pablas Jim Mahoney Zach Lewis
Musiikki: Alonso G. Aguilar

Traileri

Kommentit

Voit kommentoida elokuvia nimettömästi tai kirjautumalla sisään mm. Facebook tai Twitter tunnuksillasi.
blog comments powered by Disqus
Kommentointi on yhä testikäytössä, jos kohtaat ongelmia ilmoita siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Ilmoitus

Tekniset tiedot

Vuosi: 2019Kesto: 97 minuuttia
Julkaisija: NetflixKuva:
1.78
  
    

Genre

© Heinäpään Viestintä Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle (Netflix) ellei toisin mainita.
Toteutus:Viestintäratkaisut Webmaster Kirjaudu sisään