Kino - Arvostelu

Captain America: Civil War

Marvel-sarjakuvafilmatisointien jatkumo taitaa olla päättymätön. Kun lippuluukut tukkeutuvat vanhaan malliin, ihmekö tuo. Vaikka käsikirjoitusten laatu on tipahtamassa lähes arvostelukelvottomaksi, menestyvät elokuvat maineella, markkinoinnilla, sekä massiivisella viihdearvolla. Viihteellisyys on viety äärimmilleen, kuvauspaikkojen maailmankiertue jättää jälkeensä jo jamesbondit ja sen semmoiset. Tämän kevään uutukaisessa Kapteeni Amerikka kavereineen painelee myös nyrkkiä ja jalkapöytää vastapäisen kaverin vartaloon sellaisella frekvenssillä, että laiskasilmäisempi katsoja ei ehdi välissä luomiaan räpäyttää. Supertyypeistä, sen kummemmin kuin tavallisista ohikulkijoistakaan, ei näissä touhuissa verta valu, ikärajan on pysyttävä alakouluvetoisena. Siitä asiasta voi sitten olla kahta mieltä.

Kolmannen Kapteeni Amerikka –elokuvan käsikirjoitus on lähtöaatteeltaan yksinkertainen. Valtaapitävä Hallitus on kyllästynyt Kostajien ylimieliseen tapaan lähestyä maailmanpelastamisoperaatiota, siviiliuhreja on vähennettävä. Hallituksen ehdoton määräys Kostajien siirrosta YK:n alaiseksi ryhmittymäksi ajaa supersankarijoukkion kahteen leiriin. Kapun ja Rautamiehen puoliskot eroavat, väkivaltaan johtavin seurauksin.

Jatkuva mäiskiminen väsyttää silmät, kunnollisten hengitystaukojen puuttuessa. Nopeilla leikkauksilla toteutettu elokuva pysyy silti yllättävän hyvin kasassa. Oman mielenkiintonsa Marvel-itsetyydyttyvien sieluihin tuonee laaja hahmogalleria ja sisäpiirihuumori. (VA)

DVD-Opas.fi

Tekijät

Ohjaaja: Anthony Russo Joe Russo
Pääosissa: Chris Evans Robert Downey Jr. Scarlett Johansson Sebastian Stan Anthony Mackie Emily VanCamp Don Cheadle Jeremy Renner Chadwick Boseman Paul Bettany Elizabeth Olsen Paul Rudd Frank Grillo Tom Holland William Hurt Marisa Tomei Martin Freeman John Slattery Daniel Brühl
Tarina: Christopher Markus Stephen McFeely Joe Simon Jack Kirby

Traileri

Kommentit

Voit kommentoida elokuvia nimettömästi tai kirjautumalla sisään mm. Facebook tai Twitter tunnuksillasi.
blog comments powered by Disqus
Kommentointi on yhä testikäytössä, jos kohtaat ongelmia ilmoita siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Ilmoitus

Tekniset tiedot

Vuosi: 2016Kesto: 147 minuuttia
Julkaisija: Disney 
  
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
    

Genre

© Heinäpään Viestintä Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle (Disney) ellei toisin mainita.
Toteutus:Viestintäratkaisut Webmaster Kirjaudu sisään