DVD - Arvostelu

Tyttö, sinä olet tähti DVD arvostelu kansi

Tyttö, sinä olet tähti

 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Ikäpolvi, jolle r&b merkitsee enemmän Ellas McDanielsia kuin Run DMC:ta, otsikoi kaiken hihhopin ja rapin kaupallisen tanssimusiikin alle. Karukosken elokuva avaa tätä maailmaa kiinnostavasti tietämättömille ja ripottelee samalla säästeliään tyylikkäästi vilahduksia genren suomalaistähdistä, jotta vihkiytyneet pysyvät mukana.

Hyvät nuorisokuvaukset ovat vähissä Suomessa saati maailmalla. Karukosken ohjaus ei tavoittele taivaita, mutta onnistuu kertomaan tarinansa ilman minkäänlaista myötähäpeää, mikä on nykypäivän suosituissa kotimaisissa elokuvissa hyvin harvinaista, peräti poikkeus.

Näyttelijät ovat ihastuttavia (Pamela Tola, Samuli Vauramo) ja riemastuttavia (Joonas Saartamo, ensimmäisen tosinäytön Eero Milonoff ), mutta ennen kaikkea todellisia hahmoja. Sosiaalista tiedostavuutta viljellään sopivasti.

Kuvan tarkkuus ei häikäise, mutta sopii aiheeseen. Ääniraita painottaa musiikin merkitystä, joten kuulostaa toimivalta. Syvyysvaikutelma jää suppeaksi, eikä suunnattuja efektejä juuri käytetä. Basso toki pelaa, sentään. Ekstroissa kommenttiraita, dokumentteja, haastatteluja, cameo-bingo, Ylen insertit, tiiseri, traileri, musiikkivideo ja kuvagalleria. (PS)

DVD-Opas.fi

Tekijät

Ohjaaja: Dome Karukoski
Pääosissa: Pamela Tola Samuli Vauramo Joonas Saartamo Eero Milonoff
Tarina: Pekko Pesonen
Kuvaus: Pini Hellstedt
Musiikki: Jukka Immonen

Kommentit

Voit kommentoida elokuvia nimettömästi tai kirjautumalla sisään mm. Facebook tai Twitter tunnuksillasi.
blog comments powered by Disqus
Kommentointi on yhä testikäytössä, jos kohtaat ongelmia ilmoita siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Ilmoitus

Tekniset tiedot

Vuosi: 2005Kesto: 96 minuuttia
Julkaisija: FinnkinoKuva:
Anamorfinen 2.36
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikärajamerkintäuudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
VET: 74801EAN: 6415018621224
© Heinäpään Viestintä Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle (Finnkino) ellei toisin mainita.
Toteutus:Viestintäratkaisut Webmaster Kirjaudu sisään