Kino - Arvostelu

Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows

Hienoilla nimillä kastetut mutanttininjakilpikonnat palaavat valkokankaalle sopivin väliajoin. Parin vuoden takaisen comebackin jälkeen oli vain ajan kysymys, mihin väliin jatkoa seuraisi. Vaikka näihin viemäreissä viihtyviin siloposkiin on pientä patinaa pintaan ilmaantunutkin, säilyy teiniys - ainakin nimessä ja toiminnassa.

Dave Greenin ohjaama Out of the Shadows -jatko-osa nostaa kilpparinelikon pimeydestä parrasvaloihin. Dilemma näkymättömyydestä ja julkisuuden karttamisesta osoittautuu mahdottomaksi porukan setviessä New Yorkin alamaailman sotkuja melko arvovaltaisten osakkaiden puolesta.

Elokuva aaltoilee ja pomppii kaupungin laidalta laidalle, sekoittaen kaupunginpelastusoperaatioon aivan turhan paljon sävyjä ja sivujuonteita. Lastenelokuville tyypillinen vauhdikkuus viedään äärimmäisyyksiin. Eikä suurkaupungin pelastaminen toki liian helppoa saa ollakaan.

Kliseiden täyttämä kokonaisuus. Yksiulotteinen supersankarifiguuri, pahat ovat pahoja, poliisijohtajat joutuvat nöyrtymään ja niin edelleen. (VA)

DVD-Opas.fi

Tekijät

Ohjaaja: Dave Green
Pääosissa: Megan Fox Will Arnett Laura Linney Stephen Amell Noel Fisher Jeremy Howard Pete Ploszek Alan Ritchson Tyler Perry
Tarina: Josh Appelbaum Andre Nemec. Kevin Eastman Peter Laird
Kuvaus: Lula Carvalho
Musiikki: Steve Jablonsky

Traileri

Kommentit

Voit kommentoida elokuvia nimettömästi tai kirjautumalla sisään mm. Facebook tai Twitter tunnuksillasi.
blog comments powered by Disqus
Kommentointi on yhä testikäytössä, jos kohtaat ongelmia ilmoita siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Ilmoitus

Tekniset tiedot

Vuosi: 2016Kesto: 112 minuuttia
Julkaisija: Finnkino 
  
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikärajamerkintäuudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
    

Genre

© Heinäpään Viestintä Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle (Finnkino) ellei toisin mainita.
Toteutus:Viestintäratkaisut Webmaster Kirjaudu sisään