Blu-ray - Arvostelu

Bluray
Blu-ray arvostelu kansi
Blu-Ray
Blu-ray
FullHD

Norbit

 

Elokuva:
Kuva & Ääni: ?
Ekstrat:

Brutaalin epäkorrekti komedia hissukasta miehestä (Eddie Murphy), joka on jumissa epäkiitollisessa avioliitossa norsun kanssa (niin ikään Eddie Murphy), mutta saa uutta virtaa luihinsa kun vanha rakkaus (Thandie Newton) palaa maisemiin. Tarina ei yllätä etanaakaan, mutta komiikka toimii ilahduttavan letkeästi ja tasapainoisesti. Kaikesta läskistä huolimatta kyseessä onkin ehdotomasti yksi viime aikojen lihapitoisimmista komedioista.

Kuvattu isoksi osaksi samoissa lavasteissa kuin TV-sarja "Gilmore Girls", ja sen kyllä huomaa. Luke's Diner on nyt italialainen ravintola ja Stars Hollow'n kaduilla liikkuu sekalainen sakki parittajia ja gangstoja. Jos kyseessä olisi jotakin muuta kuin älyvapaa komedia tämä voisi olla kova pala purtavaksi, mutta tässä tausta vain lisää kiinnostavuutta.

Erinomainen, studiomainen kuva on luontevan tarkka ja levollinen. Roskaa tai edes kohinaa ei esiinny mainittavasti, mutta pakoin on nähtävissä lievää värinää rajapinnoissa. Ääniraita on selkeä ja komediaksi keskimääräistä vivahteikkaampi. Ekstroissa making of (22 min.), poistettuja kohtauksia (8 min.), traileri, kuvagalleria, kooste power tapista (5 min.) ja dokumentit maskeerauksesta (4 min.) ja stunteista (12 min.). Ekstrat on tallennettu pääosin HD-muodossa suomenkielisen tekstityksen kera. (IJ)

DVD-Opas.fi

Tekijät

Ohjaaja: Brian Robbins
Pääosissa: Eddie Murphy Thandie Newton Eddie Griffin Terry Crew Cuba Gooding Jr Marlon Wayans
Tarina: Eddie Murphy Charles Q. Murphy Jay Scherick David Ronn
Kuvaus: Clark Mathis
Musiikki: David Newman

Kommentit

Voit kommentoida elokuvia nimettömästi tai kirjautumalla sisään mm. Facebook tai Twitter tunnuksillasi.
blog comments powered by Disqus
Kommentointi on yhä testikäytössä, jos kohtaat ongelmia ilmoita siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Ilmoitus

Tekniset tiedot

Vuosi: 2007Kesto: 102 minuuttia
Julkaisija: ParamountKuva:
MPEG-4 AVC 1.78
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikärajamerkintäuudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
VET: 204385EAN: 7332504990598
© Heinäpään Viestintä Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle (Paramount) ellei toisin mainita.
Toteutus:Viestintäratkaisut Webmaster Kirjaudu sisään