Kino - Arvostelu

The Model

Langanlaiha Emma on saanut kuulla ulkomuotoonsa liittyvää nälvintää koko lapsuutensa ajan. Pariisin mallipiireissä muodottomuus lasketaan eduksi, tytölle on kysyntää, uudet haasteet odottavat nuorta kokelasta. Poikaystävä toivottaa onnea matkaan, haikein tunnelmin.

Mallimaailman varjopuolia ja raadollisuutta on kuvattu paljastusdokumenttien ja -lehtiartikkeleiden puolella riittävästi, fiktioelokuvateollisuus tarttuu aiheeseen sekin. Mads Matthiesenin The Model on tylsä kuvaus mallisirkuksen kiemuroihin ajautuvasta pikkukaupungin tytöstä, jolle sattuu ja tapahtuu vähän kaikenlaista. Kaikki hyötyvät. Kiimaiset miehet ilakoivat ja irstailevat pelokkaiden pikkutyttöjen vartaloilla, vastaanottava osapuoli laskeskelee nousevansa reittä pitkin hierarkiassa.

Kliseiden täyttämä elokuva on Espoo Cine- ja R&A-festareiden valikoimaa 2016. Englannin-, tanskan- & ranskankielinen, englanninkielinen tekstitys. (VA)

DVD-Opas.fi

Tekijät

Ohjaaja: Mads Matthiesen
Pääosissa: Maria Palm Ed Skrein Charlotte Tomaszewska Thierry Hancisse
Tarina: Mads Matthiesen Martin Pieter Zandvliet Anders Frithiof August

Traileri

Kommentit

Voit kommentoida elokuvia nimettömästi tai kirjautumalla sisään mm. Facebook tai Twitter tunnuksillasi.
blog comments powered by Disqus
Kommentointi on yhä testikäytössä, jos kohtaat ongelmia ilmoita siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Ilmoitus

Tekniset tiedot

Vuosi: 2016Kesto: 108 minuuttia
Julkaisija: Espoo Cine 2016 
  
 
Ikäraja:
(16)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 16 vuotta täyttäneelle.
    
© Heinäpään Viestintä Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle (Espoo Cine 2016) ellei toisin mainita.
Toteutus:Viestintäratkaisut Webmaster Kirjaudu sisään