DVD - Arvostelu

Bringing Out the Dead DVD arvostelu kansi

Bringing Out the Dead

 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Ei ehkä aivan ohjaajan kärkituotantoa, mutta hyvä silti. Tarina ambulanssikuskista (Nic Cage), joka näkee näkyjä kuolleista potilaistaan, mutta toisaalta saa adrenaliinia, kun pystyy pelastamaan henkiä. Työ on empatian ja inhon sekoitus. Todellisuudesta löytyy draamaa, myös huumoria. Ihmiset eivät ole lainkaan stereotyyppisiä. Cage parhaassa vedossaan, myös Ving Rhames innostuu.

Vaikuttava soundtrack. Alkaa Van Morrison "T.B. Sheetsillä" ja jatkuu Johnny Thundersin "You Cant Put Your Arms ‘round a Memorylla". The Whon "Bell Boy" Quadrophenia-elokuvasta kovimman kiireen keskellä ja Melodiansin "Rivers of Babylon" huumeluolassa pelaavat hyvin yhteen tapahtumien kanssa. Jo R1-versiossa oli erinomainen kuva, mutta tässä ylimääräiset PAL-raidat tekevät vieläkin vakuuttavampaa jälkeä. Kuva on yksi alan parhaista. Alkuperäinen kuvasuhde oli teatterissa 2.39:1. Bonuksena sama 11 min. featurette kuin R1-versiossa: Joe Connellyn (per. hänen kirjaansa), ohjaajan ja näyttelijöiden haastatteluja. Kaksi traileria kuitenkin uupuu. R1-levyn pintaan on painettu komea punainen risti, tässä on vain nimi.

DVD-Opas.fi

Tekijät

Ohjaaja: Martin Scorsese
Pääosissa: Nicolas Cage Patricia Arquette John Goodman Ving Rhames Tom Sizemore
Tarina: Joe Connelly Paul Schrader
Kuvaus: Robert Richardson
Musiikki: Elmer Bernstein

Kommentit

Voit kommentoida elokuvia nimettömästi tai kirjautumalla sisään mm. Facebook tai Twitter tunnuksillasi.
blog comments powered by Disqus
Kommentointi on yhä testikäytössä, jos kohtaat ongelmia ilmoita siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Ilmoitus

Tekniset tiedot

Vuosi: 1999Kesto: 116 minuuttia
Julkaisija: SandrewKuva:
Anamorfinen 2.33
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

Genre

© Heinäpään Viestintä Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle (Sandrew) ellei toisin mainita.
Toteutus:Viestintäratkaisut Webmaster Kirjaudu sisään