DVD - Arvostelu

Baby Mama DVD arvostelu kansi

Baby Mama

 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Saturday Night Live -poppoon väsäämä komedia sinkusta uranaisesta (Tina Fey), joka biologisen kellon tikittäessä ja kaikkien muiden keinojen ehdyttyä palkkaa itselleen sijaissynnyttäjän. Homma on kuitenkin kaikkea muuta kuin putkessa, sillä alihankintakutsuun vastaa rahantarpeessa oleva pariskunta, jonka maailmankatsomus ja bisnesmoraali poikkeavat huomattavasti asiakkaan odotuksista.

Lukuisten keskinkertaisten SNL-komedioiden jälkeen tämä on suoranainen yllättäjä, joka repii nauruja vasemmalta ja oikealta oikeastaan missään vaiheessa tahtia hidastamatta. Tarina on toki ennalta-arvattavan perinteinen, mutta virtaviivainen ja sketsien hengarina täysin toimiva. Tällä kertaa myös koko hahmokavalkadi pikkurooleja myöten on poikkeuksellisen verevä: Steve Martin on suvereeni reaalimaailmasta irtautuneena fiilisjohtajana, Sigourney Weaver tekee yhtäaikaa hauskan ja pelottavan suorituksen synnytysjumalattarena ja jopa ruudulla pikaisesti vilahtavat hahmot, kuten lopun synnytyslääkäri, napsivat tehokkaasti irtonauruja.

Korkeatasoinen kuva ja ääni. Kuva on erinomaisen terävä ja luontevan hallittu, eikä edes kohinaa ole tällä kertaa mainittavasti havaittavissa. Suoraviivainen ääniraita selviää tehtävästään moitteitta. Ekstroissa hyvällä syyllä poisleikattuja sketsejä (6 min.). (IJ)

DVD-Opas.fi

Tekijät

Ohjaaja: Michael McCullers
Pääosissa: Tina Fey Amy Poehler Greg Kinnear Dax Shepard Steve Martin Romany Malco Maura Tierney Holland Taylor Sigourney Weaver
Tarina: Michael McCullers
Kuvaus: Daryn Okada
Musiikki: Jeff Richmond

Kommentit

Voit kommentoida elokuvia nimettömästi tai kirjautumalla sisään mm. Facebook tai Twitter tunnuksillasi.
blog comments powered by Disqus
Kommentointi on yhä testikäytössä, jos kohtaat ongelmia ilmoita siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Ilmoitus

Tekniset tiedot

Vuosi: 2008Kesto: 95 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
Anamorfinen 1.85*
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(3)
Sallittu kaikenikäisille. Ennen vuoden 2012 ikärajamerkintäuudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 3 vuotta.
VET: 207075EAN: 5050582557299

Genre

© Heinäpään Viestintä Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle (Universal) ellei toisin mainita.
Toteutus:Viestintäratkaisut Webmaster Kirjaudu sisään