Blu-ray - Arvostelu

Bluray
Blu-ray arvostelu kansi
Blu-Ray
Blu-ray
FullHD

Ant-Man

 

Elokuva:
Kuva & Ääni: ?
Ekstrat:

Pieni on kaunista. Tässä tapauksessa näin on, jos olet tarpeeksi pieni.

Pienoismaailmaan sijoittuvia elokuvia on tehty leegio. Scifi-klassikoissa sellaisia edustavat Richard Mathesonin käsikirjoittama Mies joka kutistui (1957), uudemmissa puolestaan Antz ja Ötökän elämää (molemmat 1998). Lähtökohta on kirjallisuudessa, jonka puolella mennään vuoteen 1726 ja Jonathan Swiftin Gulliverin matkoihin. Kääpiöiden maailma oli pelkkä kulissi, jonka suojissa kirjailija panetteli aikalaispoliitikkoja.

Edgar Rice Burroughsin Tarzan ja pikkuväki (1924) lisäsi teemaan uuden vaihteen, teknisen keksinnön, jolla sankari muutettiin kymmenosaan oikeata koostaan. Marvel-yhtiön Ant-man jatkaa tätä ideaa.

Se pystyy yllättämään. Toki Marvelilla on järkeviä sankareita ollut aiemminkin. Tähän joukkoon kuuluu murtokeikkojen erikoismies, linnakundi, jonka seuraava keikka on astetta suurempi. Ei enempää eikä vähempää maailman pelastaminen. Apunaan hän käyttää erilaisia muurahaislajeja, jotka ovat erikoistuneilla lajikäyttäytymisillään käyttökelpoisia kumppaneita.

Hyvin toimii myös ihmisenergia, sillä oikeastaan kaikki keskeiset hahmot edustavat onnistunutta näyttelijätyötä. Kun elokuva vielä hauskuttaa sopivasti, katsoja kiittää, jollei satu olemaan tosikko.

Laadukas kuva ja ääniraita. Ekstroihin on tallennettu 22 min. dokumentit, 9 min. elokuvan uutispätkiä, 9 min. poistettuja ja pidennettyjä kohtauksia, 3 min. hupitooksia ja kommenttiraita. (PS)

DVD-Opas.fi

Tekijät

Ohjaaja: Pete Docter
Pääosissa: Paul Rudd Michael Douglas Corey Stoll
Tarina: Pete Docter Meg LeFauve Ronnie Del Carmen Josh Cooley
Kuvaus: Russel Carpenter
Musiikki: Christophe Beck

Kommentit

Voit kommentoida elokuvia nimettömästi tai kirjautumalla sisään mm. Facebook tai Twitter tunnuksillasi.
blog comments powered by Disqus
Kommentointi on yhä testikäytössä, jos kohtaat ongelmia ilmoita siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Ilmoitus

Tekniset tiedot

Vuosi: 2015Kesto: 130 minuuttia
Julkaisija: DisneyKuva:
1080p 1.78*
Ääniraita: DTS-HD MA7.1
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 8717418460938

Genre

© Heinäpään Viestintä Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle (Disney) ellei toisin mainita.
Toteutus:Viestintäratkaisut Webmaster Kirjaudu sisään