4K/UHD - Arvostelu

4K UHD arvostelu kansi

Skyscraper

 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Lupsakka katastrofielokuva hongkongilaisen pilvenpiirtäjän turvallisuustarkastajasta (Dwayne Johnson), joka joutuu johnmclaneksi palavaan infernoon.

Steve McQueenin aikoinaan tähdittämän Liekehtivän tornin vapaa uusinta sotkee mukaan enemmän kuin vähän vaikutteita Bruce Willisin Die Hardista tarjotakseen joviaalin seikkailumielisen toimintajännärin. Puitteet ovat komeat ja ote onelinereita myöten virkeä, joten vaikka vastoinkäymiset käyvät paikoin sankaksi pysyy letkaa viihdyttästi liikkeellä. Virkistävästi lähes kaikki tarinan pulmat myös ratkeavat pelkällä jesarilla ilman liikaa velhoilua. Hyvä popcorn-pätkä.

Nätti kuva on filmimäinen, erotteleva ja väritoistoltaan sävykäs. Jälki ei aivan yllä aidon 4K:n tasolle, mutta on näin ylöspäinskaalattunakin varsin muikeaa silmäkarkkia. Energinen ääniraita pitää Steve Jablonskyn (mm. Transformers) musiikin lähes jatkuvasti mukana, mutta dialogin selkeänä ja tehosteet tiukkana.

Ekstroissa puhelias ohjaajan kommenttiraita, poistettuja ja pidennettyjä kohtauksia ohjaajan kommentein, ja kuusi lyhyttä koostetta elokuvan synnystä. Boksi sisältää myös elokuvan Blu-ray-version omalla levyllään. Ekstrat löytyvät sekä 4K- että HD-levyiltä. (IJ)

DVD-Opas.fi

Tekijät

Ohjaaja: Rawson Marshall Thurber
Pääosissa: Dwayne Johnson Neve Campbell Chin Han Roland Moller Noah Taylor Byron Mann Pablo Schreiber Hannah Quinlivan
Tarina: Rawson Marshall Thurber
Kuvaus: Robert Elswit
Musiikki: Steve Jablonsky

Traileri

Kommentit

Voit kommentoida elokuvia nimettömästi tai kirjautumalla sisään mm. Facebook tai Twitter tunnuksillasi.
blog comments powered by Disqus
Kommentointi on yhä testikäytössä, jos kohtaat ongelmia ilmoita siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Ilmoitus

Kuvat

Tekniset tiedot

Vuosi: 2018Kesto: 102 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
4K HDR 2.40
Ääniraita: Dolby Atmos
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 5053083168971

Genre

© Heinäpään Viestintä Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle (Universal) ellei toisin mainita.
Toteutus:Viestintäratkaisut Webmaster Kirjaudu sisään