Blu-ray - Arvostelu

Bluray
Blu-ray arvostelu kansi
Blu-Ray
Blu-ray
FullHD

Barbarella

Barbarella - Queen of the Galaxy 

Elokuva:
Kuva & Ääni: ?
Ekstrat:

Ensimmäisen aallon aikuisten sarjakuvaksi tituleerattu Barbarella kertoo rakkauden täyttämästä tulevaisuuden maailmasta, jossa tarpeettomiksi katsotut sota ja seksi on unohdettu, mutta ei kuitenkaan täysin kuopattu. Jossakin camp-komedian ja aikuisviihteen välimaastossa liikkuva seikkailu sai tähdekseen Jane Fondan, joka selviää kepeän keikistelevästä roolistaan näpsäkän koomisesti.

Sekopäinen ja uskomattoman hölmö elokuva huvittaa teatraalisilla vistoillaan ja puupäisellä dialogillaan, joten ei ole ihme, että tämä on saavuttanut jonkin asteista kulttistatusta. Tämän kutsuminen ylipitkäksi on kuitenkin vähättelyä, sillä koherenttia juonta ei ole.

Kiitettävän jäsentynyt ja moitteettoman vakaa kuva toistaa ihosävyt ja sarjakuvamaisen voimakkaat värit hyvin, mutta Jane Fondan hampaat näyttävät alkukohtauksessa yllättävän keltaisilta. Filmiraetta on kohtuullisesti, mutta roska on mikroskooppista ja alkukohtauksen ajoittainen hento varjokuva Fondan ympärillä johtuu sekin painottomuutta matkivassa trikkikuvauksessa käytetystä lasilevystä. Toisin sanoen kuva kävisi parhaimmillaan paljon uudemmastakin teräväpiirtoelokuvasta, eikä tätä parempaa toistoa voi tältä elokuvalta enää mitenkääm vaatia. Häviöttömänä taltioitu monoääniraita toistaa dialogin selkeästi, eivätkä hilpeät tehosteet tai musiikkikaan särähdä korvaan. Ekstraton. (IJ)

DVD-Opas.fi

Tekijät

Ohjaaja: Roger Vadim
Pääosissa: Jane Fonda David Hemmings Anita Pallenberg
Tarina: Jean-Claude Forest Claude Brule Terry Southern Roger Vadim
Kuvaus: Claude Renoir
Musiikki: Michel Magne James Campbell

Traileri

Kommentit

Voit kommentoida elokuvia nimettömästi tai kirjautumalla sisään mm. Facebook tai Twitter tunnuksillasi.
blog comments powered by Disqus
Kommentointi on yhä testikäytössä, jos kohtaat ongelmia ilmoita siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Ilmoitus

Tekniset tiedot

Vuosi: 1968Kesto: 98 minuuttia
Julkaisija: ParamountKuva:
MPEG-4 AVC 2.35
Ääniraita: Dolby TrueHD 2.0 Mono
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 7332431039407

Genre

© Heinäpään Viestintä Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle (Paramount) ellei toisin mainita.
Toteutus:Viestintäratkaisut Webmaster Kirjaudu sisään