DVD - Arvostelu

Ballistic: Ecks vs. Sever DVD arvostelu kansi

Ballistic: Ecks vs. Sever

 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Näyttävästi toteutettu, täydellisen epäuskottava ja tyystin epäoriginaali toimintapätkä FBI-agentista (Antonio Banderas) ja freelance-tappajasta (Lucy Liu), jotka unohtavat keskinäiset erimielisyytensä pysäyttääkseen karmean mikrobiologisen aseen. Kuten hyvään rymistely-leffaan kuuluu, ovat toimintajaksot heltiämättömiä ja tyylikkäitä, eikä ylimääräistä lässytystä ole kuin minimaalisesti.

Pääsääntöisesti kiitettävän tarkka, elävä ja väreiltään loistava kuva. Hetkittäin kuitenkin hieman tarpeettoman pehmeä, ja myös minimaalista kohinaa on toisinaan nähtävissä. Kertaalleen silmään pistää myös vähäinen blokkiintuminen väriliu'ssa. Ääniraidasta on tarjolla molemmat merkittävät variantit, joista tällä kertaa Dolby yllättäen kuulostaa syvemmältä. Molemmat ovat kuitenkin sekä ulottuvuudeltaan että tilatunnultaan tyylikkään laaja-alaisia. Suunnattuja efektejä hyödynnetään tehokkaasti, ja jo alun autoräjähdys leviää hienosti vasemmasta etukanavasta oikealle ja taakse. Dialogin toistossakaan ei ole juuri moitittavaa - joitakin amatöörimäisiä näyttelijäsuorituksia lukuun ottamatta. Ekstroissa haastatteluita (20 min.), B-kela (13 min.) ja kaksi traileria. (IJ)

DVD-Opas.fi

Tekijät

Ohjaaja: Kaos
Pääosissa: Antonio Banderas Lucy Liu Gregg Henry Ray Park Talisa Soto
Tarina: Alan B. McElroy
Kuvaus: Julio Macat
Musiikki: Don Davis

Kommentit

Voit kommentoida elokuvia nimettömästi tai kirjautumalla sisään mm. Facebook tai Twitter tunnuksillasi.
blog comments powered by Disqus
Kommentointi on yhä testikäytössä, jos kohtaat ongelmia ilmoita siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Ilmoitus

Tekniset tiedot

Vuosi: 2002Kesto: 87 minuuttia
Julkaisija: Nordisk FilmKuva:
Anamorfinen 2.40*
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
DTS5.1
    
© Heinäpään Viestintä Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle (Nordisk Film) ellei toisin mainita.
Toteutus:Viestintäratkaisut Webmaster Kirjaudu sisään