Blu-ray - Arvostelu

Bluray
Blu-ray arvostelu kansi
Blu-Ray
Blu-ray
FullHD

Iron Man 3

 

Elokuva:
Kuva & Ääni: ?
Ekstrat:

Iron Manin toinen jatko-osa on luultavasti kaikkien aikojen tasokkain supersankarilajityypin trilogian päätös. Jos se sitten tähän jää.

Marvelin perinteiden mukaisesti tässäkään ei toiminta lopulta ole pääosassa, vaan inhimillisen angstinen sankari, mehevä jutustelu, huumori ja sopivasti jopa Yhdysvaltain hegemoniaa kiusoitteleva ote. Toimintaelokuvat ovat menneet jo suuren ja näyttävän hengästyttävälle puolelle, mutta niin vain Iron 3 suoriutuu tästäkin. Räiskettä riittää, mutta jopa nämä kaikkein spektaakkelimaisimmat, pakolliset kohtaukset on tehty luovasti.

Näyttelijäkaarti on käsikirjoituksen ja teknisen osaamisen tasalla. Juonta ei kannata paljastaa liikaa, mutta on hauskaa, kuinka kliseisestä asetelmassa osataan luovia. Sankari joutuu kohtaamaan terroristijohtaja Mandariinin, joka antaa kolmen kohdan oppitunnin Yhdysvaltain presidentille.

Laadukas kuva ja ääniraita ovat referenssitasoa. Ekstroihin on tallennettu kommenttiraita, hauska 15 min. Marvel-pätkä Kapteeni Amerikan kumppanin, kersantti Carterin emansipaatiosta, 22 min. dokumentit, 16 min. poistetut kohtaukset ja 5 min. hupiotoksia.

DVD-Opas.fi

Tekijät

Ohjaaja: Shane Black
Pääosissa: Robert Downey Jr. Gwyneth Paltrow Don Cheadle Guy Pearce Riebecca Hall Jon Favreau Ben Kingsley
Tarina: Drew Pearce Shane Black
Musiikki: Brian Tyler

Kommentit

Voit kommentoida elokuvia nimettömästi tai kirjautumalla sisään mm. Facebook tai Twitter tunnuksillasi.
blog comments powered by Disqus
Kommentointi on yhä testikäytössä, jos kohtaat ongelmia ilmoita siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Ilmoitus

Tekniset tiedot

Vuosi: 2013Kesto: 131 minuuttia
Julkaisija: DisneyKuva:
1080p 2.40*
Ääniraita: DTS-HD MA7.1
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 8717418399283

Genre

© Heinäpään Viestintä Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle (Disney) ellei toisin mainita.
Toteutus:Viestintäratkaisut Webmaster Kirjaudu sisään