DVD - Arvostelu

Ghost Town DVD arvostelu kansi

Ghost Town

 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Huh huh. Omilla hulppeilla huumorituotannoillaan BBC:llä loistanut Ricky Gervais onnistuu tekemään kohtuullisen roolin myös muiden kuin itsensä aivoitusten ja ohjauksen varassa. Pelko oli suuri, että hän tekee Konttorista tutun David Brentin amerikkalaisversion.

Hammaslääkäri Benjamin Pincus on heikoilla ihmissuhdetaidoilla varustettu, mikä lienee kaikkein suurin synti teeskentelijöiden suuressa Yhdysvaltain valtakunnassa. Selvästi suomalaista ihmistyyppiä muistuttva erakko näkee paljon vaivaa, jotta hänen ei tarvitse viihtyä työkavereidensa kanssa saati osallistua lääkärikollegan varpajaisiin. Naapureitakaan ei haluttaisi moikata, mutta hissi ja taksi pitää napata nenän edestä.

Leikkauksen seurauksena antisankarimme alkaa nähdä New Yorkin kaduilla maleskelevia haamuja, joilla kaikilla on jäänyt jotain kesken maan päällä.

Gervais vetää maneerejaan, mutta häneen tämä ei kaadu. Myöhäis-capralaisen elokuvan loppuratkaisuun ei ole yksinkertaisesti jäänyt puhtia, vaikka ajoittain päästään vauhtiin. Muutamat makaaberit vedot tuntuvat raikkailta amerikkalaiseksi elokuvaksi. Suolistoleikkaukseen potilastaan saatteleva kirurgi esittelee keinorusketustaan, sairaala allekirjoituttaa nukutustokkuraiselta potilaalta operaation tuloksen hyväksyvän juridisen sopimuksen ja päähenkilö ei halua olla laisinkaan sosiaalinen. Kuvaavan kommentin mukaan hän on ”no people person”.

Laadukas kuva ja ääniraita. Ekstroissa kommenttiraita ja 29 min. dokumentteja. (PS)

DVD-Opas.fi

Tekijät

Ohjaaja: David Koepp
Pääosissa: Ricky Gervais Tea Leoni Greg Kinnear
Tarina: David Koepp John Kamps
Kuvaus: Fred Murphy
Musiikki: Geoff Zanelli

Kommentit

Voit kommentoida elokuvia nimettömästi tai kirjautumalla sisään mm. Facebook tai Twitter tunnuksillasi.
blog comments powered by Disqus
Kommentointi on yhä testikäytössä, jos kohtaat ongelmia ilmoita siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Ilmoitus

Tekniset tiedot

Vuosi: 2008Kesto: 98 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 1.78
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(7)
Kielletty alle 7-vuotiailta. Täysi-ikäisen seurassa elokuvan saa esittää enintään kaksi vuotta nuoremmalle.
VET: 208222EAN: 6438044188356

Genre

© Heinäpään Viestintä Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle (FS Film) ellei toisin mainita.
Toteutus:Viestintäratkaisut Webmaster Kirjaudu sisään