4K/UHD - Arvostelu

4K UHD arvostelu kansi

Maze Runner: The Death Cure

Labyrintti - tappava lääke 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Sokkelorustaajan kolmas osa täräyttää saagaan uutta vauhtia viemällä teinijoukon uusine apuvoimineen murtokeikalle pahuuden ytimeen, maapallon viimeiseen kaupunkiin.

Zombiekirouksen lääke on jälleen täpärästi hyppysissä, mutta vaakakupissa painavat tavanomaiset pulmat vapaasta tahdosta enemmistön (tai ainakin eliitin) etuun. Viihdyttävä ja vauhdikas seikkailu tarjoilee samat monsterit, zombiet ja hirviömäiset verikokeet kuin edeltäjänsäkin, mutta nyt ruljanssissa tuntuu olevan hitunen tolkkuakin. Se kuka on lopulta oikeassa ei olekaan enää niin selvää kuin mistä laarista popcornit löytyvät - nyt kaikessa varhaisteinijännityksessä tuntuu olevan ripaus ajatusta mukana. Lopputuloksena on nätti, näyttävä, mielikuvituksekas ja genressään perin viihdyttävä episodi.

Viitseliäästi lavastettu seikkailu näyttää ja kuulostaa pätevältä. 3.4K:na kuvattu elokuva toistuu terävästi, värikylläisesti ja vakaasti. Jokunen otos jää yllättävän rosoiseksi ja toisaalta otos siellä täällä jää vajaaksi myös hyvästä HD:stä, mutta keskimäärin jälki on mainiota. Tässä HDR:n mahdollistama dynamiikka on kunniassa luoden silmiä herättelevää intensiteettiä kirkkaisiin valoihin, ja pitäen mustan asiallisen tummana.

Itse 4K-levy on ekstraton, mutta boksin sisältämä HD-versio tarjoaa kyytipojaksi tekijöiden kommenttiraidan, poistettuja kohtauksia kommentein, mokia ja kolme koostetta. (IJ)

DVD-Opas.fi

Tekijät

Ohjaaja: Wes Ball
Pääosissa: Dylan O'Brien Kaya Scodelario Thomas Brodie-Sangster Nathalie Emmanuel Giancarlo Esposito Aidan Gillen Walton Goggins Ki Hong Lee Barry Pepper Will Poulter Rosa Salazar Patricia Clarkson
Tarina: James Dashner T. S. Nowlin
Kuvaus: Gyula Pados
Musiikki: John Paesano

Traileri

Kommentit

Voit kommentoida elokuvia nimettömästi tai kirjautumalla sisään mm. Facebook tai Twitter tunnuksillasi.
blog comments powered by Disqus
Kommentointi on yhä testikäytössä, jos kohtaat ongelmia ilmoita siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Ilmoitus

Tekniset tiedot

Vuosi: 2017Kesto: 144 minuuttia
Julkaisija: FoxKuva:
4K HDR 2.39
Ääniraita: Dolby Atmos
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 7340112743109

Genre

© Heinäpään Viestintä Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle (Fox) ellei toisin mainita.
Toteutus:Viestintäratkaisut Webmaster Kirjaudu sisään