DVD - Arvostelu

Independence Day – Maailmojen sota - Special Edition DVD arvostelu kansi

Independence Day – Maailmojen sota - Special Edition

Independence Day 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Hiroshiman todellisuus ja Pearl Harborin tuntemukset, The Day the Earth Stood Still ja H. G. Wellsin War of the Worlds siirrettiin kankaalle gargantuamaisin mittasuhtein.

Emäaluksesta irrottautuu jättimäisiä tuhoajia, jotka peittävät maapallon miljoonakaupungit. Perusasetelma on oikeastaan otettu suoraan Fritz Leiberin klassikkoromaanista Vaeltaja (Wanderer, 1964).

Isolla kankaalla uskomattomat efektit jaksoivat innostaa unohtamaan kökön henkilöpsykologian ja naiivin tarinan. VHS-versiota katsoessa puisteli vain päätään. Digitaalisessa muodossa voi taas ihastella – ja vain produktion pintaa.

Hieno, korkeatasoisen kirkas ja terävä kuva (Super 35, teatteriversio 2.39:1) näyttää suurin piirtein samalta kuin R1-versio. Hurja ääniraita, joka jymisee ympäri kaiutinryhmää elävän dynaamisesti – ja myös voimalla. Kahden levyn erikoispainos. Ensimmäisellä levyllä elokuvan teatteriversio, yhdeksän minuuttia uusia kohtauksia sisältävä Special Edition sekä tekijäparin kommenttiraita. Toisella levyllä yhteensä 85 min. eri dokumentteja, PC-pelejä, piirroksia, kuvakäsikirjoitusta, webbilinkki, tv-mainoksia ja trailereita. Lisäksi 12-sivuinen triviavihko. (PS)

DVD-Opas.fi

Tekijät

Ohjaaja: Roland Emmerich
Pääosissa: Will Smith Bill Pullman Jeff Goldblum Mary McDonnell Judd Hirsch
Tarina: Dean Devlin Roland Emmerich
Kuvaus: Karl Walter Lindenlaub
Musiikki: David Arnold

Kommentit

Voit kommentoida elokuvia nimettömästi tai kirjautumalla sisään mm. Facebook tai Twitter tunnuksillasi.
blog comments powered by Disqus
Kommentointi on yhä testikäytössä, jos kohtaat ongelmia ilmoita siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Ilmoitus

Tekniset tiedot

Vuosi: 1996Kesto: 139 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 2.34
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

Genre

© Heinäpään Viestintä Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle (FS Film) ellei toisin mainita.
Toteutus:Viestintäratkaisut Webmaster Kirjaudu sisään