Blu-ray - Arvostelu

Bluray
Blu-ray arvostelu kansi
Blu-Ray
Blu-ray
FullHD

L.A. Gigolo

Spread 

Elokuva:
Kuva & Ääni: ?
Ekstrat:

Siviilissäkin itseään 15 vuotta vanhemman naisen nainut Ashton Kutcher esittää losangelesilaista rattopoikaa, joka muttaa yhden varakkaan naisen nurkista seuraavan kainaloon kunnes eräänä päivänä iskee silmänsä vastahakoiseen tarjoilijaan. American Gigolon ja Miehuuskokeen kanssa samaan löyhään kategoriaan sijoittuva elokuva kertoo perin onnistuneesti tyhjänpäiväisestä elämästä, joka on päällisin puolin lainattu suoraan kiiltopaperisten lehtien sivuilta, mutta typistyy hetkenkään tarkastelussa tahmaiseksi pinoksi paperipussissa myytäviä lehtiä. Tämän huomaa myös elokuvan päähahmo, joka hedonistisen itsepetosputken jälkeen yrittää korjata elämänsä kurssia.

Olisi helppoa naljailla Kutcherin ammentaneen roolinsa omakohtaisista kokemuksistaan vanhempien naisten naurattamisesta. Totuus kuitenkin on, että mies tekee tässä varsin uskottavan suorituksen epätavallisen palveluammattinsa vaatimat taidot aina ylipistymisen partaalle asti virittäneenä pelimiehenä, joka on tipahtanut uraputkeensa niin luontevasti ja kauan aikaa sitten, että muutoshalu tulee shokkina hänelle itselleenkin. Päätöstä seuraava elämänmyllerrys on toki pääosiltaan kuin pyörre drinkkilasissa, mutta jotenkin kaikki muu olisikin tällä kertaa teennäistä.

Luksusmiljöitä ja puolialastomia vartaloita lipova kuva näyttää läpeensä kiitettävän terävältä ja sävyiltään hallitulta, vaikka muutamaan otteeseen auringon paahde pääseekin hetkellisesti kuristamaan toistoa. Häviötön DTS HD Master Audio -ääniraita ei juuri herätä huomiota, mutta soi tehosteitaan myöten uskottavan välittömästi. Ekstroissa traileri HD-muodossa. (IJ)

DVD-Opas.fi

Tekijät

Ohjaaja: David MacKenzie
Pääosissa: Ashton Kutcher Anne Heche Margarita Levieva
Tarina: Jason Dean Hall Paul Kolsby
Kuvaus: Steven Poster
Musiikki: John Swihart

Traileri

Kommentit

Voit kommentoida elokuvia nimettömästi tai kirjautumalla sisään mm. Facebook tai Twitter tunnuksillasi.
blog comments powered by Disqus
Kommentointi on yhä testikäytössä, jos kohtaat ongelmia ilmoita siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Ilmoitus

Tekniset tiedot

Vuosi: 2009Kesto: 97 minuuttia
Julkaisija: ParamountKuva:
MPEG-4 AVC 2.35*
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikärajamerkintäuudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 210913EAN: 5706137693867

Genre

© Heinäpään Viestintä Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle (Paramount) ellei toisin mainita.
Toteutus:Viestintäratkaisut Webmaster Kirjaudu sisään