Blu-ray - Arvostelu

Bluray
Blu-ray arvostelu kansi
Blu-Ray
Blu-ray
FullHD

The 100 - 1. kausi

 

Elokuva:
Kuva & Ääni: ?
Ekstrat:

Tulevaisuudessa ydinkatastrofi on ajanut ihmiskunnan rippeet ränsistyneelle avaruusasemalle, missä vähät resurssit ovat kortilla. 150 vuoden jälkeen 100 nuorisorikollista, tai muuten vaan epätoivottua yksilöä, lähetetään selvittämään joko maapallo olisi asuinkelpoinen.

Koukuttavista lähtökohdista ponnistava ja huikealla miljööllä armoitettu sarja tekee sen mitä muutaman vuoden takainen "Terra Nova" lupasi, mutta ei enää pilottijakson jälkeen kyennyt tarjoamaan. Sarja on kudottu nuorisojännärin muotoon, mutta käsirkirjoitus löytää riittävästi mielenkiintoa ydintuhon jälkeisestä maailmasta ja kärpästen herran tapaan järjestäytyvästä yhteiskunnasta. Osa käänteistä on verrattain helppoja, mutta sydän ja seikkailumieli ovat kauttaaltaan kohdallaan. Ensimmäinen kausi vierähtää nopeasti ohi.

Sarja perustuu löyhästi Kass Morganin samannimiseen teiniscifi-kirjasarjaan. Kirjasarjassa on toistaiseksi ilmestynyt neljä kirjaa. TV-sarjan neljäs kausi on parhaillaan käynnissä amerikkalisella CW-kanavalla.

Kaikki 13 ensimmäisen kauden jaksoa kolmella levyllä.

Erinomainen kuva ja ääni. Sarjan ensimmäinen kausi on tässä arvioitu osana kolme ensimmäistä kautta sisältävää boksia. Ekstroissa poistettuja kohtauksia ja kommenttiraita viimeiselle osalle, sekä viiisi koostetta. (IJ)

DVD-Opas.fi

Tekijät

Pääosissa: Eliza Taylor Thomas McDonell Bob Morley Marie Avgeropoulos Paige Turco Isaiah Washington Henry Ian Cusick Eli Goree Kelly Hu Christopher Larkin Devon Bostick Lindsey Morgan Ricky Whittle Richard Harmon Zach McGowan
Tarina: Jason Rothenberg Kass Morgan
Musiikki: Evan Frankfort Liz Phair Marc Dauer

Kommentit

Voit kommentoida elokuvia nimettömästi tai kirjautumalla sisään mm. Facebook tai Twitter tunnuksillasi.
blog comments powered by Disqus
Kommentointi on yhä testikäytössä, jos kohtaat ongelmia ilmoita siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Ilmoitus

Tekniset tiedot

Vuosi: 2013-2014Kesto: 542 minuuttia
Julkaisija: Warner Bros.Kuva:
MPEG-4 AVC 1.85
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(16)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 16 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 5051895390672

Genre

© Heinäpään Viestintä Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle (Warner Bros.) ellei toisin mainita.
Toteutus:Viestintäratkaisut Webmaster Kirjaudu sisään