DVD - Arvostelu

Matrix Reloaded DVD arvostelu kansi

Matrix Reloaded

 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Matrixin jatko-osa tekee tehtävänsä: taika on kuollut. Laimea ja fokusoimaton efektisirkus panee epäilemään, tarjosiko alkuperäinenkään kestäviä arvoja.

Neo liitää taivailla kuin Teräsmies ja henkilöt alkavat höpöttää yhdentekeviä. Katsoja miettii, kumpi olisi parempi, toiminta vai dialogi.

Pitkä moottoritiejakso sentään rokkaa ja rollaa, ja viimeinen puoli tuntia antaa vastauksia katsojaa askarruttaviin kysymyksiin.

Myytinomaisuutta ei silti enää tavoiteta. Uskonnolliset ja yksilöiden väliset sentimentaaliset suhteet tekevät vaivaantuneen olon. Pitkillä musiikkikohtauksilla yritetään kosiskella ravejengiä. Veljesten tyylitaju on pettänyt pahemman kerran. Edes Omega Manista tutun Anthony Zerben rooli tai Haut-Brionin punaviini eivät jaksa innostaa. Lucas pystyi sentään tekemään kolme hyvää Star Warsia ennen kuin mies lopahti lopullisesti.

Odotusten mukaisesti erinomainen kuva ja ääniraita. Jälkimmäinen on ihmeen yllätyksetön. Missä ovat DD5.1EX tai DTS6.1? Ekstroihin on tallennettu tapahtumia kulissien takaa, katsaus ilmiöön, Freeway-kohtauksen anatomiaa, Samsung-puhelimen ja mainosten taustaa, pelin tekoa, Animatrixin esittelyä ja MTV Movie Awardsia.(PS)

DVD-Opas.fi

Tekijät

Ohjaaja: The Wachowski Brothers
Pääosissa: Keanu Reeves Laurence Fishburne
Tarina: Andy Wachowski Lana Wachowski
Kuvaus: Bill Pope
Musiikki: Don Davis

Kommentit

Voit kommentoida elokuvia nimettömästi tai kirjautumalla sisään mm. Facebook tai Twitter tunnuksillasi.
blog comments powered by Disqus
Kommentointi on yhä testikäytössä, jos kohtaat ongelmia ilmoita siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Ilmoitus

Tekniset tiedot

Vuosi: 2003Kesto: 133 minuuttia
Julkaisija: SandrewKuva:
Anamorfinen 2.37
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    
© Heinäpään Viestintä Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle (Sandrew) ellei toisin mainita.
Toteutus:Viestintäratkaisut Webmaster Kirjaudu sisään