Netflix - Arvostelu

Limitless DVD arvostelu kansi

Limitless

Rajaton 

Elokuva:

Paikoilleen junnaamaan jäänyt tyhjäntoimittaja (Chris Cooper) kompastuu elämän ohituskaistalle ja kykenee yhtäkkiä ymmärtämään ja käsittelemään kaiken sekuntien murto-osissa. Kaikki tämä kiitos salaperäisen pillerin, joka nostattaa aivojen suorituskyvyn tappiinsa. Uusi onni ei kuitenkaan ole rajatonta.

Sliipattu jännäri etenee kuin sähköjäniksen selässä pitkin New Yorkin katuja ja morfautuu ylisuoriutumistripistä, supersankaritaruksi ja lopulta tuhon kanssa flirttailevaksi saduksi imperiumin rakentamisesta. Keitos on vaivatta viihdyttävä, vaikka kokonaisuus on yhtä elämänmakuinen kuin tietokonepelien pelaaminen jumalmoodissa ja yhtä ovela kuin itsekirjoitettu päiväkirja. Elokuvan hybris voi hyvinkin olla rajaton, mutta muutoin kyse on hyvinkin kuolevaisesta kertaviihteestä.

Kiitettävä kuva on komean jäsentynyt, värikylläinen ja miellyttävän - joskaan ei ehdottaman - terävä. Kuvasuhde on alkuperäinen. Hyvä ääniraita. (IJ)

DVD-Opas.fi

Tekijät

Ohjaaja: Neil Burger
Pääosissa: Bradley Cooper Abbie Cornish Robert De Niro
Tarina: Leslie Dixon Alan Glynn
Kuvaus: Jo Willems
Musiikki: Paul Leonard-Morgan

Kommentit

Voit kommentoida elokuvia nimettömästi tai kirjautumalla sisään mm. Facebook tai Twitter tunnuksillasi.
blog comments powered by Disqus
Kommentointi on yhä testikäytössä, jos kohtaat ongelmia ilmoita siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Ilmoitus

Tekniset tiedot

Vuosi: 2011Kesto: 100 minuuttia
Julkaisija: NetflixKuva:
2.35
  
    

Genre

© Heinäpään Viestintä Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle (Netflix) ellei toisin mainita.
Toteutus:Viestintäratkaisut Webmaster Kirjaudu sisään