DVD - Arvostelu

Atlantis - kadonnut kaupunki DVD arvostelu kansi

Atlantis - kadonnut kaupunki

- Atlantis the Lost Empire 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Atlantis jakoi mieliä teatterilevityksensä jälkeen. Vanhan ajan seikkailun ja nopeatempoisen, pc-pelimäisen sähäkkyyden yhdistäminen ei ole helppoa. Jos vanhanajan seikkailun parhaita perinteitä olisi kunnioitettu enemmän, tästäkin olisi tullut hieno tarina. Lainaa aineistoaan vanhoista kreikkalaisista taruista, mutta myös uudemmasta materiaalista: Stargate, Zardoz ja Jules Verne-filmatisoinnit tulevat mieleen.

Suomessa julkaistiin myös Collector's Edition laajakuvalla (anamorfinen 2.31:yhteensä noin 1 paljon ekstraa), mutta ilman suomen tekstityksiä. Perusversiossa on pan&scan -kuva, joka nopealiikkeisissä toimintakohtauksissa tekee tapahtumien seuraamisen vaivalloiseksi. Ikävä kyllä, sillä muuten kuva ja varsinkin ääniraita ovat huipputasoa. Ekstroissa kommenttiraita, visuaalisia kommentteja, tietopankki, 9 min. Seikkailu alkaa -dokumentti, 8 min. Mytologiaa luomassa -dokumentti, 4 otetta digituotannosta ja mielenkiintoisin, lyhyt Viikinki-prologi, joka jäi lopulta elokuvasta pois.

DVD-Opas.fi

Tekijät

Ohjaaja: Gary Trousdale
Pääosissa: Michael J. Fox Corey Burton Claudia Christian James Garner John Mahoney Leonard Nimoy
Musiikki: James Newton Howard

Kommentit

Voit kommentoida elokuvia nimettömästi tai kirjautumalla sisään mm. Facebook tai Twitter tunnuksillasi.
blog comments powered by Disqus
Kommentointi on yhä testikäytössä, jos kohtaat ongelmia ilmoita siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Ilmoitus

Tekniset tiedot

Vuosi: 2000Kesto: 92 minuuttia
Julkaisija: Buena VistaKuva:
1.33
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

Genre

© Heinäpään Viestintä Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle (Buena Vista) ellei toisin mainita.
Toteutus:Viestintäratkaisut Webmaster Kirjaudu sisään