Blu-ray - Arvostelu

Bluray
Blu-ray arvostelu kansi
Blu-Ray
Blu-ray
FullHD

Ihmissusi Lontoossa

An American Werewolf in London 

Elokuva:
Kuva & Ääni: ?
Ekstrat:

Kaksi amerikkalaista reppumatkailijaa hairahtuu Englannin nummille täydenkuun aikaan, minkä jälkeen elämä tai Lontoo ei enää ole sama. Pelottavaahan tästä ei saa edes synkkänä syysyönä fiilistelemällä, mutta se ei ole tarkoituskaan. Tarina pysyttelee tiukasti oleellisuuksissa ja jättää tilaa naurulle, jota tuntuu nyt elokuvan ikäännyttyä riittävän entistä enemmän. Useista shokeraaviksi suunnitelluista kohtauksista huolimatta perussävy on viattomampi kuin vaikkapa Jack Nicholsonin Wolfissa, joka on myös tempoltaan pohdiskelevampi. Yksinkertaista ja kaunista.

Blu-ray tarjoilee mukavan parannuksen DVD:hen nähden. Jälki on yhä voimakkaan rakeista, mutta yksityiskohdat erottuvat nyt kohinan seasta paljon aikaisempaa paremmin. Myös väritoisto näyttää nyt hyvältä, vaikka vivahteikkaasta toistosta ei aivan voida puhua. Kolkko ääniraita toistaa dialogin kylmästi, ja tehosteet särähtävät korvaan kovemmilla äänenvoimakkuuksilla, mutta mikään tästä ei ole levyn vika.

Ekstroissa mm. viihdyttävä näyttelijöiden kommenttiraita, making of -dokumentti (98 min.), promohenkinen dokumentti (5 min.), poistettuja kohtauksia (3 min.), kuvagalleria, kooste tekokäden valamisesta (11 min.), Rick Bakerin ajatuksia (HD 8 min.) ja Landisin (18 min.) sekä efektiguru Rick Bakerin (11 min.) haastattelut. (IJ)

DVD-Opas.fi

Tekijät

Ohjaaja: John Landis
Pääosissa: David Naughton Jenny Aguter Griffin Dunne John Woodvine
Tarina: John Landis
Kuvaus: Robert Paynter
Musiikki: Elmer Bernstein

Kommentit

Voit kommentoida elokuvia nimettömästi tai kirjautumalla sisään mm. Facebook tai Twitter tunnuksillasi.
blog comments powered by Disqus
Kommentointi on yhä testikäytössä, jos kohtaat ongelmia ilmoita siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Ilmoitus

Tekniset tiedot

Vuosi: 1981Kesto: 98 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
VC-1 1.85
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(18)
Kielletty alle 18-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 18 vuotta täyttäneelle.
VET: 89743EAN: 5050582606843

Genre

© Heinäpään Viestintä Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle (Universal) ellei toisin mainita.
Toteutus:Viestintäratkaisut Webmaster Kirjaudu sisään