DVD - Arvostelu

Muumio DVD arvostelu kansi

Muumio

The Mummy 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

The Mummy oli niin suosittu elokuva varhaisnuorten keskuudessa, että sitä kutsuttiin lempinimillä Mummi tai Muumi. Elokuvaa suositellaan yli 14-vuotiaille, mikä voi monille vanhemmille osoittautua vaikeaksi rajaksi pitää kiinni. Elokuvan tekijät onnistuivat tavoitteessaan tehdä elokuva, joka pelottaa, muttei ole kauhua ja joka on hauska, muttei komedia. Itse muumio tai luurankomiehet eivät ole lapsista kovin pelottavia. Mutta alan filmien vakiokohtaus livenneen ylipapin elävältä hautaamisesta voi sitä olla. Vanhemman etuoikeus on katsoa tämä DVD ensiksi itse. Myös kahden levyn Ultimate-erikoispainoksena.

Kuvan ja äänen laatu on erinomainen. Panavision-kuva oli teatterissa 2.39:1. Levy sisältää huomattavan määrän ekstroja, dokumentteja, tehoste-esittelyjä, tietopaketin egyptiläisyydestä, poistettuja kohtauksia jne. DVD-ROM-sisältönä on peli, postikortteja ja näytönsäästäjä. Boris Karloffin vuoden 1932 Muumio on edelleen ylittämätön. Universal-klassikon uusinta on purukumiversio, mutta loistavine tehosteineen ja köyhän miehen spielberginä maistuva sellainen.

DVD-Opas.fi

Tekijät

Ohjaaja: Stephen Sommers
Pääosissa: Brendan Fraser Rachel Weisz John Hannah Arnold Vosloo Kevin J. O'Connor
Tarina: Nina Wilcox Putnam Richard Schayer John L. Balderston Stephen Sommers Lloyd Fonvielle Kevin Jarre
Kuvaus: Adrian Biddle
Musiikki: Jerry Goldsmith

Kommentit

Voit kommentoida elokuvia nimettömästi tai kirjautumalla sisään mm. Facebook tai Twitter tunnuksillasi.
blog comments powered by Disqus
Kommentointi on yhä testikäytössä, jos kohtaat ongelmia ilmoita siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Ilmoitus

Tekniset tiedot

Vuosi: 1999Kesto: 120 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
Anamorfinen 2.34
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

Genre

© Heinäpään Viestintä Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle (Egmont) ellei toisin mainita.
Toteutus:Viestintäratkaisut Webmaster Kirjaudu sisään