4K/UHD - Arvostelu

4K UHD arvostelu kansi

Sing

 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Symppiksen pikkuketku koala yrittää pistää liike-elämänsä kuntoon järjestämällä uutta ohjelmaa teatteriinsa. Lukemattomia television talent-ohjelmia kanavoiva seikkailu kerää yhteen eläinmaailman parhaat nousevat muusikot, jotka saavat tilaisuuden nousta arjen taviksista parrasvalojen sankareiksi.

Periaatteessa harmittoman viihdyttävä seikkailu tarjoaa täyslaidallisen hubaa, johon on saatu ujutettua varsin lapsiystävällisesti sarja enemmänkin aikuisten elokuvista tuttuja tempauksia huijauksia, ryöstöjä, taka-ajoja ja rahojaan karhuavaa pankkia myöten. Tarinan joka käänteessä päätään nostava pieni huijaushenki, joka näkyy hahmojen taustatarinoissa ja koko kisan epärehellisessä asetelmassa, alkaa elokuvan aikana ihmetyttää aikuiskatsojaa. Keplottelu ei käy niin sankaksi etteikö sitä voisi ohittaa, mutta lasten elokuvaan tämä ei tunnu sopivan.

Energisesti viuhuva kuva on ilahduttavan tarkka ja värikäs, jos ei aivan värikylläinen. Tavoiteltu paahteinen ilme polttaa vaalean pään puhki, mutta muutoin toisto on verrattain sävykästä. Alun pystyliikkeessä kuva hetkellisesti hajoaa, mutta muutoin jälki pitää hyvin kuosinsa. Kokonaisuutena anti on hyvää HD-tasoa, mutta sen enempää väritoisto kuin kuvan erottelukyky ei tuo ensimmäisenä mieleen 4K HDR -kuvaa. Suomenkielinen ääniraita on taltioitu Dolby Digital 5.1-muodossa ja alkuperäinen englanninkielinen ääniraita Dolby Atmos -muodossa.

Boksista löytyy myös elokuvan HD-versio omalta levyltään. Ekstroissa making of, kolme mini-elokuvaa, musiikkivideoita ja liuta koosteita. (IJ)

DVD-Opas.fi

Tekijät

Ohjaaja: Garth Jennings
Pääosissa: Matthew McConaughey Reese Witherspoon Seth MacFarlane Scarlett Johansson John C. Reilly Taron Egerton Tori Kelly
Tarina: Garth Jennings
Musiikki: Joby Talbot

Kommentit

Voit kommentoida elokuvia nimettömästi tai kirjautumalla sisään mm. Facebook tai Twitter tunnuksillasi.
blog comments powered by Disqus
Kommentointi on yhä testikäytössä, jos kohtaat ongelmia ilmoita siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Ilmoitus

Tekniset tiedot

Vuosi: 2016Kesto: 108 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
4K HDR 1.85
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
Dolby Atmos
 
Ikäraja:
(7)
Kielletty alle 7-vuotiailta. Täysi-ikäisen seurassa elokuvan saa esittää enintään kaksi vuotta nuoremmalle.
  EAN: 5053083111007

Genre

© Heinäpään Viestintä Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle (Universal) ellei toisin mainita.
Toteutus:Viestintäratkaisut Webmaster Kirjaudu sisään