DVD - Arvostelu

Oikeuden kasvot DVD arvostelu kansi

Oikeuden kasvot

Righteous Kill 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

”Suurin osa uskoo poliisia, kaikki uskovat asetta” Vielä 1990-luvulla kohistiin, kuinka kaksi aikansa ikonia, Robert De Niro ja Al Pacino, eivät olleet esiintyneet samassa elokuvassa, ja heidän uskottiin Michael Mannin ohjaamassa Heatissakin (1995) esiintyneen toisiaan näkemättä, eri otoksista tehdyin trikkikuvin. Keskustelu tuntuu nyttemmin aika turhalta ainakin sen perusteella, kuinka miesten kemia sopii yhteen Oikeuden kasvoissa. Molemmat tuntuvat jotenkin vaivaantuneilta, kun eivät voi viedä areenaa kokonaan itsellensä. Aikoinaan Paul Newman ja Robert Redford onnistuivat paljon luontevammin jakamaan huomion.

Kliseinen viitekehys kertoo poliiseista, joilla on halu ottaa oikeus omiin käsiinsä. Harlem on lipunut keskiluokkaisten asuinalueeksi, mutta rikoksia tämä ei ole vähentänyt. Pahantekijöitä alkaa kuolla sarjana, ja jokaisen viereen on pudotettu rap-henkinen runo. Draama syntyy siitä, ettei katsoja tiedä kuka lopulta on syyllinen. Draama lienee sanana hienoisen liioitteleva.

Laadukas kuva ja keskinkertaisesti erottelevat ääniraidat eivät juurikaan poikkea samaan aikaan julkaistun Blu-ray –levyn annista. Kahden levyn laitokseen on tallennettu kommenttiraita, 33 min. dokumentit, 28 min. ylijäämäkuvaa, traileri ja 20 min. haastattelut. (PS)

DVD-Opas.fi

Tekijät

Ohjaaja: Jon Avnet
Pääosissa: Robert De Niro Al Pacino
Tarina: Russell Gewirtz
Kuvaus: Denis Lenoir
Musiikki: Ed Shearmur

Kommentit

Voit kommentoida elokuvia nimettömästi tai kirjautumalla sisään mm. Facebook tai Twitter tunnuksillasi.
blog comments powered by Disqus
Kommentointi on yhä testikäytössä, jos kohtaat ongelmia ilmoita siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Ilmoitus

Tekniset tiedot

Vuosi: 2008Kesto: 97 minuuttia
Julkaisija: Future FilmKuva:
Anamorfinen 2.30
Ääniraita: DTS
Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikärajamerkintäuudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 207540 EAN: 6416548492117

Genre

© Heinäpään Viestintä Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle (Future Film) ellei toisin mainita.
Toteutus:Viestintäratkaisut Webmaster Kirjaudu sisään