4K/UHD - Arvostelu

4K UHD arvostelu kansi

Mamma Mia! Here We Go Again

Mamma Mia 2 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Karaoke-koneelta maistuva jatko-osa tekee hattutempun ryhtymällä sekä edellisosan esi- että jälkinäytökseksi. Hyväntuulinen hattara soljuu virkeästi eteenpäin vaikka askelmerkit ovatkin jo aikapäiviä sitten kivilaattoihin kuluneet.

Nyt seurataan sekä kuinka tarinan sankaritar päätyi idylliselle saarelleen nuoruudessaan ja tapasi tyttärensä kolme isää, että mitä poppoolle nyt kuuluu. Meryl Streep on pitkälti kööristä poissa, mutta muu poppoo askeltaa pirteästi ja se mikä menetetään musiinnumeroiden vedossa voitetaan kepeässä tunnelmassa ja läpänheitossa. Hyväntuulinen hattara.

Hyvä teräväpiirtokuva ei aivan vakuuta aitona 4K:na, mutta 2K:na masteroitu jälki on tasaista, miellyttävän erottelevaa ja karkkimaiselta HDR-väritoistoltaan luontevaa. Jokunen otos näyttää studiomaiselta, mutta tämän vastapainona on Kroatian lainaamat komeat maisemat ja rikkaan viitseliäästi loihditut miljööt, jotka kuva toistaa aidon läsnäolevasti. Pliisu ääniraita toistaa musiikkinumeronsa puhtaan harrastelijamaisesti, mutta syke ei nouse.

Tällä kertaa samat lisukkeet löytyvät sekä boksin 4K- että HD-levyiltä. Ekstroissa kaksi tekijöiden kommenttiraitaa (ensimmäisellä ohjaajakösikirjoittaja Ol Parker ja toisella tuottaja Judy Craymer), poistettuja/pidennettyjä kohtauksia, sing along -pätkiä ja kymmenkunta koostetta elokuvan synnystä, saagan rebuutista ja sekä vanhemman että nuoremman kaartin näyttelijöistä. (IJ)

DVD-Opas.fi

Tekijät

Ohjaaja: Ol Parker
Pääosissa: Christine Baranski Pierce Brosnan Dominic Cooper Colin Firth Andy Garcia Lily James Amanda Seyfried Stellan Skarsgård Julie Walters Cher Meryl Streep
Tarina: Ol Parker Richard Curtis Catherine Johnson
Kuvaus: Robert Yeoman
Musiikki: Benny Andersson Björn Ulvaeus Becky Bentham

Kommentit

Voit kommentoida elokuvia nimettömästi tai kirjautumalla sisään mm. Facebook tai Twitter tunnuksillasi.
blog comments powered by Disqus
Kommentointi on yhä testikäytössä, jos kohtaat ongelmia ilmoita siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Ilmoitus

Tekniset tiedot

Vuosi: 2017Kesto: 114 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
4K HDR 2.40
Ääniraita: Dolby Atmos
 
Ikäraja:
(S)
Sallittu kaikenikäisille.
  EAN: 5053083165055

Genre

© Heinäpään Viestintä Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle (Universal) ellei toisin mainita.
Toteutus:Viestintäratkaisut Webmaster Kirjaudu sisään