DVD - Arvostelu

Pako viidakkoon DVD arvostelu kansi

Pako viidakkoon

Welcome to the Jungle 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Vapaapainin maailmasta elokuviin menestyksekkäästi siirtynyt The Rock, alias Dwayne Johnson, on mafiooson hanttimies, joka passitetaan hakemaan pomon karannutta poikaa Amazonin sademetsistä. Elokuvana periaatteessa hauska sekoitus länkkäriä ja Indiana Jones-tyylistä seikkailuelokuvaa, lukuisilla vapaapainiliikkeillä ryyditettynä. Lopputulos on kuitenkin harmillisen puiseva, nyrkkeilyuskontoa ja vapaapainista tuttuja fysiikan lakien mielivapaita väännöksiä paisutteleva, pohjattoman hidastempoinen tusinatoimintapätkä. Christopher Walken on hyvä lisä vinksahtaneena kyläpäällikkönä. Ole tarkkana, sillä Arnold Schwarzenegger vilahtaa pikavauhtia ruudussa.

Ajoittain tarkka, pääsääntöisesti pehmeähkö ja väristoistoltaan ilmeisesti tarkoituksellisen tukkoinen kuva. Voimakkaassa liikkeessä kuva suttaantuu häiritsevästi. Dynaaminen, mutta jokseenkin rasittava ääniraita, johon melkeinpä kannattaa jo soveltaa lievää vaimennusta mikäli korviaan arvostaa. Tilakanaviin pusketaan jatkuvasti tavaraa, mutta vaikutelma ei ole erityisen jäsentynyt. Parhaimmillaan ääni on loppurytinöissä. Ekstroissa kaksi hyvää kommenttiraitaa (ohjaajan ja Rockin, sekä tuottajat Marc Abraham ja Kevin Misher) , poistettuja kohtauksia (14 min.), sekalaisia making of –dokumentteja (34 min.), vitsiä eläinnäyttelijöistä (6 min.) ja anamorfinen traileri DD5.1-äänin. Elokuva tunnetaan myös nimellä: ”The Rundown”. (IJ)

DVD-Opas.fi

Tekijät

Ohjaaja: Peter Berg
Pääosissa: Dwayne Johnson Seann William Scott Christopher Walken Rosario Dawson
Tarina: R.J. Stewart James Vanderbilt
Kuvaus: Tobias A. Schliessler
Musiikki: Harry Gregson-Williams

Kommentit

Voit kommentoida elokuvia nimettömästi tai kirjautumalla sisään mm. Facebook tai Twitter tunnuksillasi.
blog comments powered by Disqus
Kommentointi on yhä testikäytössä, jos kohtaat ongelmia ilmoita siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Ilmoitus

Tekniset tiedot

Vuosi: 2003Kesto: 100 minuuttia
Julkaisija: ColumbiaKuva:
Anamorfinen 2.34
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikärajamerkintäuudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 107382EAN: 5050582237788

Genre

© Heinäpään Viestintä Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle (Columbia) ellei toisin mainita.
Toteutus:Viestintäratkaisut Webmaster Kirjaudu sisään