Blu-ray - Arvostelu

Bluray
Blu-ray arvostelu kansi
Blu-Ray
Blu-ray
FullHD

A Walk in the Woods

 

Elokuva:
Kuva & Ääni: ?
Ekstrat:

Robert Redford on ikääntyvä, ympäri maailmaa reissannut matkakirjailija, joka päättää paikata kotiseutujensa tuntemusta vaeltamalla Appalakien yli. Siipimieheksi aikamiesten ehtootaipaleelle ilmoittautuu kaveri vuosien takaa (Nick Nolte), joka rapakunnosta huolimatta heittäytyy mukaan totiseen leikkiin.

Elokuva soljuu rauhallisesti luonnonkauneuksia hekumoiden ja miesten välistä kaveruussuhdetta uskottavasti lämmitellen. Bill Brysonin omaelämänkertaan pohjautuva tarina on kuin luotu Robert Redfordille. Lopulta elokuvan nimi on perin kuvaava sen tarjonnalle: tämä on tarina kahdesta ikämiehestä, jotka lähtevät toviksi metsään kokeakseen olevansa vielä kiinni tässä maailmassa, ja lopulta myös näin kokevat. Elokuvan ansio on, että taival tuntuu viihdyttävältä ja elähdyttävältä.

Kiitettävä kuva luotaa näyttävästi luontoa metsän siimeksestä vuorenhuipulle, eikä antia tarvitse väittää klaustrofobiseksi tai tylsäksi. Ääniraita ottaa niin ikään liplattavan puron rooliin, eikä juuri vedä itseensä huomiota sen enempää hyvässä kuin pahassa. Dialogi ja Nick Nolten korina toistuvat mukisemattoman läsnäolevasti. Ekstroissa traileri ja haastatteluita. Kyseessä on saksalainen julkaisu, joten englannin- tai suomenkielistä tekstitystä ei levyltä löydy. Alkuperäisääniraita pitää sekin muistaa valita valikosta. (IJ)

DVD-Opas.fi

Tekijät

Ohjaaja: Ken Kwapis
Pääosissa: Robert Redford Nick Nolte Emma Thompson Mary Steenburgen Kristen Schaal Nick Offerman
Tarina: Michael Arndt Bill Holderman Bill Bryson
Kuvaus: John Bailey
Musiikki: Nathan Larson

Traileri

Kommentit

Voit kommentoida elokuvia nimettömästi tai kirjautumalla sisään mm. Facebook tai Twitter tunnuksillasi.
blog comments powered by Disqus
Kommentointi on yhä testikäytössä, jos kohtaat ongelmia ilmoita siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Ilmoitus

Tekniset tiedot

Vuosi: 2016Kesto: 101 minuuttia
Julkaisija: Alamode FilmKuva:
1080p 2.35
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
  EAN: 4042564164282

Genre

© Heinäpään Viestintä Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle (Alamode Film) ellei toisin mainita.
Toteutus:Viestintäratkaisut Webmaster Kirjaudu sisään