Blu-ray - Arvostelu

Bluray
Blu-ray arvostelu kansi
Blu-Ray
Blu-ray
FullHD

The Cabin In The Woods

 

Elokuva:
Kuva & Ääni: ?
Ekstrat:

Mainiosti kauhu- ja tieteiselokuvan perinteillä ja kliseillä leikittelevä Cabin In The Woods on ehdottoman suositeltavaa katsottavaa. Viisi nuorta lähtee lomalle serkun ostamaan syrjäiseen metsämökkiin. Huoltoasemanpitäjän epäystävällisyys virittää tunnelmaa kuin kymmeniä kertoja ennenkin. Jopa mökki on kuin suoraan Sam Raimin Evil Dead –sarjasta. Ja tottakai seksi johtaa sapelin välähdykseen.

Ei ole mikään spoilaus kertoa, että tulevat kauhut eivät ole kuitenkaan aivan normikamaa. Hyvin aikaisessa vaiheessa katsojalle selviää, että tapahtumia ohjaillaan modernin teknologian voimin irvokkaalla tavalla nykypäivän työyhteisöjä parodioivassa kontrollikompleksissa. Sätkynukkevertaus on osuva.

Cabin In The Woods parodisoi kauhugenreä, mutta pyrkii myös kertomaan oman siivunsa ison veljen valvonnasta, massaviestinnästä ja ryhmäpsykologiasta. Tätä ei tarvitse ottaa painolastina. Elokuvien harrastaja hykertelee viittauksille: Westworld, Evil Dead, Cube, Kauna, Day of the Dead, Hellraiser, Howling ja monet muut saavat osansa. Voi vain ihmetellä, että paketti pysyy kasassa.

Laitos sisältää BD- ja DVD-versiot, joten vertailu on helppoa. BD on suorastaan häkellyttävän paljon parempi valinta. Kahdella levyllä. Ei ekstroja. (PS)

DVD-Opas.fi

Tekijät

Ohjaaja: Drew Goddard
Pääosissa: Chris Hemsworth Kristen Connolly Bradley Whitford Fran Kranz Richard Jenkins Sigourney Weaver

Kommentit

Voit kommentoida elokuvia nimettömästi tai kirjautumalla sisään mm. Facebook tai Twitter tunnuksillasi.
blog comments powered by Disqus
Kommentointi on yhä testikäytössä, jos kohtaat ongelmia ilmoita siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Ilmoitus

Tekniset tiedot

Vuosi: 2011Kesto: 95 minuuttia
Julkaisija: Future FilmKuva:
1080p 2.35*
Ääniraita: DTS-HD MA5.1
 
Ikäraja:
(16)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 16 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 6416548563336

Genre

© Heinäpään Viestintä Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle (Future Film) ellei toisin mainita.
Toteutus:Viestintäratkaisut Webmaster Kirjaudu sisään