DVD - Arvostelu

Super-Villain High DVD arvostelu kansi

Super-Villain High

Lego DC Super Hero Girls: Super-Villain High 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Wonder Woman, Supergirl, Batgirl, Catwoman, Cheetah, Poison Ivy, Frost, Green Lantern ja liuta muita kouluikäisiä supersankareita ajautuu keskelle tutun katalaa salajuonta. Lego-seikkailuille tuttuun tapaan hahmot viuhuvat kilpaa palikoiden kanssa eikä alle kouluikäisellä yleisöllä tunnu olevan keskittymisvaikeuksia.

Tytöille suunnattu Lego-seikkailu tuntuu uppoavan melkein täydestä myös poikiin. Monin paikoin tyttöasenne tuntuu päälleliimatulta, mutta seikkailu on tästä huolimatta hyvä. Tasa-arvon nimissä tarinassa olisi voinut toki olla yhtä monta poikaa kuin - mukamas - pojille suunnatuissa tarinoissa, mutta tämä epätasapaino ei juuri menoa hidasta. 6v poikakin tosin huomaa kysyä, että eikö tässä ole yhtään poikaa mukana? Tämä ei tosin tunnu lopulta hyväksyntää haittaavan.

Asiallinen kuva ja ääni. Myös tietokoneanimaation taso on hyvä. Ääniraita on tarjolla sekä englanniksi (DD5.1) että suomeksi, ruotsiksi, tanskaksi ja norjaksi (DD Stereo). Ekstroissa kuusi koostetta. (IJ)

DVD-Opas.fi

Tekijät

Ohjaaja: Elsa Garagarza
Pääosissa: Romi Dames Anais Fairweather Grey Griffin Ashlyn Selich
Tarina: Jeremy Adams
Musiikki: Rober Kral

Kommentit

Voit kommentoida elokuvia nimettömästi tai kirjautumalla sisään mm. Facebook tai Twitter tunnuksillasi.
blog comments powered by Disqus
Kommentointi on yhä testikäytössä, jos kohtaat ongelmia ilmoita siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Ilmoitus

Tekniset tiedot

Vuosi: 2018Kesto: 74 minuuttia
Julkaisija: Warner Bros.Kuva:
Anamorfinen 2.40
Ääniraita: Dolby Digital 2.0
Dolby Digital 5.1
  EAN: 7340112742485

Genre

© Heinäpään Viestintä Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle (Warner Bros.) ellei toisin mainita.
Toteutus:Viestintäratkaisut Webmaster Kirjaudu sisään