Blu-ray - Arvostelu

Blu-ray arvostelu kansi
Blu-ray
FullHD

Gone Girl

 

Elokuva:
Kuva & Ääni: ?
Ekstrat:

Seitsemän kuolemansynnin, Zodiac-tappajan ja meitä kaikkia vahtivan miljardöörinörtin jälkeen David Fincher kääntää uuden kiven ympäri ja tarjoilee niskavilloja nostattelevan painajaisunen miehestä (Ben Affleck), jonka kaunis vaimo (Rosamund Pike) katoaa.

Hurja tarina johdattelee katsojaa epäilysten labyrintin läpi viekkaasti ja muuntautuu yhdestä pelosta toiseen kylmäävän tehokkaasti. Koukuttavan selväjärkisesti, mutta silti arvoituksellisesti etenevä jännäri on virkistävän omaleimainen ja elegantti tapaus. Yllätykset toimivat ja iskut osuvat maaliinsa ilman retostelua tai itseriittoista kikkailua.

Usein eloton Ben Affleck on elämänsä roolissa miehenä, joka leijuu tavalla tai toisella jossakin elämän ja kuoleman välimaastossa. Rosamund Pike tuo rooliinsa vangitsevaa eteerisyyttä ja glykolinkin jähmettäviä oivalluksia. Tämä on elokuvallinen vuoristorata parhaimmillaan. Elokuva perustuu käsikirjoittaja Gillian Flynnin omaan romaaniin.

Tarkoituksellisen kelmeä, tyylikkään tummasävyinen ja virheettömän terävä kuva. Tapahtumien luontaista imua hienosti korostava minimalistinen, mutta elävä ja hiottu ääniraita. Musiikkiraita kannattelee tarinaa komeasti, ja tämä yhdistettynä Rosamund Piken enigmaattiseen kertojaääneen olisi melkein kokemisen arvoinen ilman kuvaakin. Ekstroissa viihdyttävä ja asiallisen informatiivinen ohjaajan kommenttiraita. (IJ)

DVD-Opas.fi

Tekijät

Ohjaaja: David Fincher
Pääosissa: Ben Affleck Rosamund Pike Neil Patrick Harris Tyler Perry
Tarina: Gillian Flynn
Kuvaus: Jeff Cronenweth
Musiikki: Trent Reznor Atticus Ross

Kommentit

Voit kommentoida elokuvia nimettömästi tai kirjautumalla sisään mm. Facebook tai Twitter tunnuksillasi.
blog comments powered by Disqus
Kommentointi on yhä testikäytössä, jos kohtaat ongelmia ilmoita siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Ilmoitus

Tekniset tiedot

Vuosi: 2014Kesto: 149 minuuttia
Julkaisija: FoxKuva:
MPEG-4 AVC 2.35
Ääniraita: DTS-HD MA 7.1
 
Ikäraja:
(16)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 16 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 7340112717995

Genre

© Heinäpään Viestintä Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle (Fox) ellei toisin mainita.
Toteutus:Viestintäratkaisut Webmaster Kirjaudu sisään