Blu-ray - Arvostelu

Bluray
Blu-ray arvostelu kansi
Blu-Ray
Blu-ray
FullHD

Puss in Boots - 3D

Saapasjalkakissa 

Elokuva:
Kuva & Ääni: ?
Ekstrat:

Shrek-elokuvien sivuosassa useaan otteeseen piipahtanut Saapasjalkakissa pääsee oman elokuvansa sankariksi hahmon syntytarinaa valottavassa itsenäisessä episodissa. Tappavan söpöjen silmien takaa kuoriutuu tässä orpona kasvanut pojan kolttiainen, joka on pienten nuoruuden hairahdusten jälkeen päätynyt enimmäkseen kaidalle tielle. Tarina ottaa vaikutteita vanhasta Jaakko ja pavunvarsi -sadusta, joka toimii tässä passelina kehyksenä veriveljeyttä, tanssiskaboja ja zorromaista remppuilua pursuavalle seikkailulle. Huumori toimii ja tarina kulkee, mutta mukaan mahtuu myös unisempia jaksoja.

Näyttävän tummasävyinen, lämpimän värikylläinen ja tyylikkään ilmeikäs animaatio ottaa tilansa ilmavasti haltuun. 3D-kuvan tilavaikutelma on luonteva, mielikuvituksekas ja teknisestikin vakuuttava tapaus. Jaakko ja pavunvarsi -sadusta lainatut osiot tarjoavat 3D-kuvan komeimmat näytönpaikat, ja niin räjähdysmäinen pavunvarren kasvu kuin tarunhohtoinen jättiläisen linnakin piirtyvät tilaan näyttävästi. Elävä musiikkiraita.

Kahden levyn boksi sisältää sekä 2D- että 3D-versiot elokuvasta. 3D-version ekstroissa elokuvan tapahtumien perään sijoittuva 3D-lyhytelokuva (13 min.). Omalta levyltään löytyvällä 2D-versiolla tämän lisäksi kuva-kuvassaraita, triviaraita, kaksi peliä, making of (9 min.), poistettuja kohtauksia tuottajan alustuksin (7 min.) ja koosteet päähahmosta (12 min.), tanssikisan koreografiasta (5 min.) ja kleptomaniaan taipuvasta oikeasta kissasta (4 min.). Sokerina pohjalla DreamWorksin animaationäyteikkuna. (IJ)

DVD-Opas.fi

Tekijät

Ohjaaja: Chris Miller
Pääosissa: Antonio Banderas Salma Hayek Zach Galifianakis Billy Bob Thornton Amy Sedaris
Tarina: Brian Lynch Will Davies Tom Wheeler
Musiikki: Henry Jackman

Kommentit

Voit kommentoida elokuvia nimettömästi tai kirjautumalla sisään mm. Facebook tai Twitter tunnuksillasi.
blog comments powered by Disqus
Kommentointi on yhä testikäytössä, jos kohtaat ongelmia ilmoita siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Ilmoitus

Tekniset tiedot

Vuosi: 2011Kesto: 90 minuuttia
Julkaisija: ParamountKuva:
MVC 3D 2.35
Ääniraita: Dolby TrueHD7.1
 
Ikäraja:
(7)
Kielletty alle 7-vuotiailta. Täysi-ikäisen seurassa elokuvan saa esittää enintään kaksi vuotta nuoremmalle.
  EAN: 7332505003778

Genre

© Heinäpään Viestintä Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle (Paramount) ellei toisin mainita.
Toteutus:Viestintäratkaisut Webmaster Kirjaudu sisään