DVD - Arvostelu

Spirit - villi ja vapaa DVD arvostelu kansi

Spirit - villi ja vapaa

Spirit: Stallion of the Cimarron 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tyylipuhdas hevosseikkailu villin lännen alkuajoilta, yhden hevosen näkökulmasta kerrottuna. Tarinana ei yhtä monipuolinen tai pitkälle kehitelty kuin parhaat lajitoverinsa, mutta kauniin yksinkertainen ja positiivinen satu yhtä kaikki. Alkuperäisääninä mm. Matt Damon ja James Cromwell. Ohjaajat: Kelly Asbury ja Lorna Cook.

Kuva on kauniin puhdas ja animaatioksi ihailtavan avara ja liikkuva. Maisemat ovat huolitellun hienoja, mutta erityisen yksityiskohtainen kuva ei valitusta animointityylistä johtuen ole. Ääniraita on kielivalinnasta riippumatta miellyttävän selkeä, musikaalinen ja hetkittäin myös vaikuttavan tehokas. Myös tilatuntu on ajoittain hyvä, vaikka suurimmaksi osaksi ajasta takakanavat toimivatkin alhaisemmalla tasolla kuin olisi tarpeen. Musiikista vastaa Hans Zimmer ja alkuperäisraidalla kuullaan myös runsaasti Bryan Adamsin kappaleita, jotka suomeksi tulkkaa Riki Sorsa. Ekstroissa ohjaajien sekä tuottaja Mireille Sorian kommenttiraita, Spiritin piirto-ohjeet (14 min.), kuvakäsikirjoituksen esittelyä (17 min.) ja dokumentit animaatiosta (7 min.), musiikista (10 min.) ja kansainvälisistä ääninäyttelijöistä (3 min.). Lisäksi DVD-ROM -pelejä. (IJ)

DVD-Opas.fi

Tekijät

Ohjaaja: Useita
Pääosissa: Matt Damon James Cromwell Daniel Studi Chopper Bernet Jeff LeBeau
Tarina: John Fusco Michael Lucker
Musiikki: Hans Zimmer

Kommentit

Voit kommentoida elokuvia nimettömästi tai kirjautumalla sisään mm. Facebook tai Twitter tunnuksillasi.
blog comments powered by Disqus
Kommentointi on yhä testikäytössä, jos kohtaat ongelmia ilmoita siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Ilmoitus

Tekniset tiedot

Vuosi: 2002Kesto: 80 minuuttia
Julkaisija: Universal Kuva:
Anamorfinen 2.34
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

Genre

© Heinäpään Viestintä Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle (Universal ) ellei toisin mainita.
Toteutus:Viestintäratkaisut Webmaster Kirjaudu sisään