Blu-ray - Arvostelu

Bluray
Blu-ray arvostelu kansi
Blu-Ray
Blu-ray
FullHD

Tappava ase - 1. kausi

Lethal Weapon - 1. kausi 

Elokuva:
Kuva & Ääni: ?
Ekstrat:

TV-saippuan muotoon sorvattu versio Mel Gibsonin ja Danny Gloverin tähdittämästä pienimuotoisesta elokuvaklassikosta. Ote on pehmoinen ja runsas toiminta puhdasta vaahtokarkkia, mutta ajantappovehkeenä tämä on pienen pyhäinhäväistyksen tai rikesakon tasoa.

Damon Wayans ottaa Danny Gloverin roolin verrattain särmäkkäästi, mutta Clayne Crawford jää auttamatta valjuksi avatariksi angstisen räjähdysherkälle Mel Gibsonille. Toiminnan vastapainona on niin ikään nonstoppina virtaava puuljakavitsien kimara, mutta yhdistelmä ei toimi erityisen luontevasti.

Boksi sisältää sarjan ensimmäisen tuotantokauden kolmella levyllä. Sarjan toinen kausi on parhaillaan TV-kierroksella kotimaassaan Yhdysvalloissa.

Hyvä kuva ja ääni. Ilahduttavan avarasti kuvattu sarja tuntuu hyödyntävän oikeita kuvauspaikkoja sekametelisopan taustalla. Ääniraita pumppaa musiikin dialogin päälle ja pitää nalliräiskinnän tiheänä. Ekstroissa sensuroimaton piloottijakso, kooste, poistettuja kohtauksia ja mokia. Leikkaamaton pilootti-jakson versio lisää ilmeisesti pari riviä dialogia TV:ssä nähtyyn jaksoon verrattuna. (IJ)

DVD-Opas.fi

Tekijät

Pääosissa: Damon Wayans Clayne Crawford Jordana Brewster

Traileri

Kommentit

Voit kommentoida elokuvia nimettömästi tai kirjautumalla sisään mm. Facebook tai Twitter tunnuksillasi.
blog comments powered by Disqus
Kommentointi on yhä testikäytössä, jos kohtaat ongelmia ilmoita siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Ilmoitus

Tekniset tiedot

Vuosi: 2016-2017Kesto: 789 minuuttia
Julkaisija: Warner Bros.Kuva:
1080p 1.78
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 7340112739737

Genre

© Heinäpään Viestintä Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle (Warner Bros.) ellei toisin mainita.
Toteutus:Viestintäratkaisut Webmaster Kirjaudu sisään