DVD - Arvostelu

Tappava ase 2 - Director's Cut DVD arvostelu kansi

Tappava ase 2 - Director's Cut

Lethal Weapon 2 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Viidellä minuutilla pidennetty ohjaajan versio. Uudet kohtaukset eivät tee yhtä suurta vaikutusta kuin ykkösosan kohdalla, mutta tarjoavat ainakin hyvän syyn katsoa tämä sarjan ensimmäinen, ja samalla ainoa oikeasti täysipainoinen jatko-osa uudelleen.

Tappavan aseen kakkososa on jo ykkösosaa hauskempi, mutta samalla väkivallasta tehdä huumoria, joka on hieman arveluttavaa ja perverssiä.

Joe Pescin skaalan pehmeämpi puoli on käytössä, kun jossain Scorsesen mafiarainassa hän pystyy kylmäämään katsojan totaalisesti. (IJ/PS)

Yllättäen teknisesti hieman vaatimattomampi esitys kuin ensimmäisessä elokuvassa. Näin etenkin ääniraidan osalta, joka on edelleen hyvä, mutta vaikuttaa hivenen etäiseltä ja karulta. Vaikutelmaa heikentävät myös puolitiehen jäävät suunnatut tehosteet, joilla tilakuvaa on pyritty laajentamaan. Myös bassotoisto on monessa kohdin havaittavan ohutta. Kuva on hyvä, ei kauttaaltaan aivan yhtä yksityiskohtainen kuin ykkösosassa, mutta verrattain tarkka kuitenkin. Myös reunavärinää esiintyy, joskaan ei isoksi ongelmaksi asti. Jenkkipainoksen DTS-ääniraita puuttuu. Ekstroissa lyhyt dokumentti kahden kohtauksen kuvaamisesta (4 min.). (IJ)

DVD-Opas.fi

Tekijät

Ohjaaja: Richard Donner
Pääosissa: Mel Gibson Danny Glover Joe Pesci
Tarina: Shane Black Warren Murphy Jeffrey Boam
Kuvaus: Stephen Goldblatt
Musiikki: Eric Clapton Michael Kamen David Sanborn

Kommentit

Voit kommentoida elokuvia nimettömästi tai kirjautumalla sisään mm. Facebook tai Twitter tunnuksillasi.
blog comments powered by Disqus
Kommentointi on yhä testikäytössä, jos kohtaat ongelmia ilmoita siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Ilmoitus

Tekniset tiedot

Vuosi: 1989Kesto: 113 minuuttia
Julkaisija: SandrewKuva:
Anamorfinen 2.39
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

Genre

© Heinäpään Viestintä Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle (Sandrew) ellei toisin mainita.
Toteutus:Viestintäratkaisut Webmaster Kirjaudu sisään