DVD - Arvostelu

Straw Dogs DVD arvostelu kansi

Straw Dogs

 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Bloody-Sam Peckinpahin vainottu Olkikoirat koettiin vaaralliseksi juuri jokamies-näkökulmansa vuoksi: kaikissa meissä asuu tappaja oikeissa olosuhteissa. Toimiva myös avioliittokuvauksena sekä maaseudun ja kaupungin välisenä vastakkainasetelmana.

Aiemmin Suomessa julkaistuun levyyn verrattuna täydellinen versio, sillä tämä sisältää pahamaineisen pidennetyn raiskauskohtauksen, jonka sensorit poistattivat rated-teatteriversiosta. Harvinainen tapaus, sillä myöhemmin viranomaiset tulivat katumapäälle: katsojalle jäi väärä kuva puolittain myötämielisestä yhdynnästä, ja elokuvan sanoma vääristyi.

Kuva näyttää paremmalta kuin koskaan ja monoraita on selkeä eikä tarjoa aiemman Jupiter-levyn taustakohinaa. Kahdella levyllä: kommenttiraita, yhteensä noin 108 min. dokumentit, 8 min. ylijäämäkuvaa, yhteensä noin 40 min. haastattelut, Peckinpahin kirjeenvaihtoa, traileri ja tv-mainoksia, Peckinpahin haastattelu ja essee 20 sivun triviavihkosessa. R0-levy. (PS)

DVD-Opas.fi

Tekijät

Ohjaaja: Sam Peckinpah
Pääosissa: Dustin Hoffman Susan George
Tarina: David Zelag Goodman Sam Peckinpah Gordon Williams
Kuvaus: John Coquillon
Musiikki: Jerry Fielding

Kommentit

Voit kommentoida elokuvia nimettömästi tai kirjautumalla sisään mm. Facebook tai Twitter tunnuksillasi.
blog comments powered by Disqus
Kommentointi on yhä testikäytössä, jos kohtaat ongelmia ilmoita siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Ilmoitus

Tekniset tiedot

Vuosi: 1971Kesto: 117 minuuttia
Julkaisija: CriterionKuva:
Anamorfinen 1.78
Ääniraita: Dolby Digital Mono
    
© Heinäpään Viestintä Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle (Criterion) ellei toisin mainita.
Toteutus:Viestintäratkaisut Webmaster Kirjaudu sisään