DVD - Arvostelu

Mulholland Drive DVD arvostelu kansi

Mulholland Drive

Mulholland Dr. 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Hollywoodissa kukaan ja mikään ei ole miltä näyttää, siellä näytellään unia. Näkykudelmien mestarin metaforinen mysteeri kannattaa ottaa avoimesti vastaan kuin runo. Ei kuitenkaan laisinkaan niin vaikea kuin moni ennakkoon odotti. Päänäyttelijät (Naomi Watts tutkii muistinsa menettäneen Laura Harringin arvoitusta) muistuttavat brittiläisten tyttökirjojen päähenkilöitä. Kaikki muu onkin sitten oudompaa, mutta silti niin todellista. Menee ihmisen aivoituksiin persoonallisella tavalla pitäen kuvakielen tyylikkäänä ja katsojan kiinnostuneena alusta loppuun.

Laadukas kuva ja kaksi elävää ääniraitaa. Saattaa olla ongelmalevy, sillä Sonyssa kuva pikselöityy ja hyppää kerran kohtauksesta toiseen. Vanhassa Philipsissä ei mitään ongelmia. Versio on sama kuin jenkeissä eli Harringin karvoitusta on häivytetty ohjaajan toimesta. Takakannessa ilmoitetaan väärä NTSC-aika. Ekstroihin on tallennettu traileri, 11 min. haastatteluja, 6 min. ylijäämäotoksia ja ohjaajan kymmenen vihjettä trillerin arvoituksiin. Tämä kannattaakin katsoa monta kertaa. (PS)

DVD-Opas.fi

Tekijät

Ohjaaja: David Lynch
Pääosissa: Naomi Watts Laura Harring
Tarina: David Lynch
Kuvaus: Peter Deming
Musiikki: Angelo Badalamenti

Kommentit

Voit kommentoida elokuvia nimettömästi tai kirjautumalla sisään mm. Facebook tai Twitter tunnuksillasi.
blog comments powered by Disqus
Kommentointi on yhä testikäytössä, jos kohtaat ongelmia ilmoita siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Ilmoitus

Tekniset tiedot

Vuosi: 2001Kesto: 141 minuuttia
Julkaisija: PanVisionKuva:
Anamorfinen 1.82
Ääniraita: Dolby Digital
DTS5.1
VET: 104303  

Genre

© Heinäpään Viestintä Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle (PanVision) ellei toisin mainita.
Toteutus:Viestintäratkaisut Webmaster Kirjaudu sisään