Blu-ray - Arvostelu

Blu-ray arvostelu kansi
Blu-ray
FullHD

Jurassic Park III

Jurassic Park 3 

Elokuva:
Kuva & Ääni: ?
Ekstrat:

Dinosaurusten hautomo, Isla Sorna, pääsee myös toisen jatko-osan näyttämöksi. Nyt rikkaat elämysmatkailijat (William H. Macy ja Tea Leoni) suostuttelevat tohtori Grantin (Sam Neill) oppaakseen lentokonesafarille, jolla on myös vaiettu lisätehtävä suoritettavanaan. Luvassa on lisää dinosauruksia, jopa hieman small talkia raptoreiden kanssa, ja loput ajasta juostaankin sitten pakoon jalat maitohapoilla. Vaivattoman viihdyttävä seikkailu hyötyy Sam Neillin paluusta ja laboratoriomiljöön arvaamattomuudesta, mutta kovin geneerisillä linjoilla aletaan jo mennä.

Erinomainen kuva tarjoilee kirkkaasti trilogian parasta jälkeä. Kuva on aivan aavistuksen rakeinen, mutta vastavuoroisesti myös kiitettävän erotteleva ja luonnollinen. Vehreä saari näyttää komealta ja dinot elävältä uhalta, kuten pitääkin. Tehostepainotteinen ääniraita on jälleen merkiltään DTS-HD Master Audio, ja ainoa nikottelun aihe on nyt jo geneeriseksi muuttunut musiikkiraita. Ei aivan referenssilevy, mutta erittäin hyvä silti.

Ekstrojen olennaisinta anti ovat tällä kertaa puhelias tehosteryhmän kommenttiraita (Stan Winston, John Rosengrant, Dan Taylor ja Michael Lantieri), lyhyt vilkaisu paleontologisille kaivauksille Montanaan (4 min.) ja puoliasiallinen, joskin hieman turhan kehuskeleva retrospektiivi (HD 25 min.). Lisäksi mukana on making of (23 min.), traileri ja koosteet dinosauruksista (8 min.), tehosteista (11 min.), äänisuunnittelusta (14 min.) ja tuotantosuunnittelusta (8 min.). Sokerina pohjalla vielä storyboardvertailuja, kuvagallerioita ja sekailainen valikoima tehostenäytteitä ja tehosteiden tekijöiden ajatuksia työstään. Elokuva on julakistu osana trilogiaboksia, joka sisältää Blu-ray-version lisäksi myös Digital Copy -levyn jokaisesta elokuvasta. (IJ)

DVD-Opas.fi

Tekijät

Ohjaaja: Joe Johnston
Pääosissa: Sam Neill William H. Macy Tea Leoni Laura Dern
Tarina: Michael Crichton Peter Buchman Alexander Payne Jim Taylor
Kuvaus: Shelly Johnson

Traileri

Kommentit

Voit kommentoida elokuvia nimettömästi tai kirjautumalla sisään mm. Facebook tai Twitter tunnuksillasi.
blog comments powered by Disqus
Kommentointi on yhä testikäytössä, jos kohtaat ongelmia ilmoita siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Ilmoitus

Tekniset tiedot

Vuosi: 2001Kesto: 92 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
VC-1 1.85*
Ääniraita: DTS-HD MA 7.1
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikärajamerkintäuudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
VET: 200542EAN: 5050582853469

Genre

© Heinäpään Viestintä Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle (Universal) ellei toisin mainita.
Toteutus:Viestintäratkaisut Webmaster Kirjaudu sisään