DVD - Arvostelu

Billions - 1. kausi DVD arvostelu kansi

Billions - 1. kausi

 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Showtimen trilleri newyorkilaisesta syyttäjästä (Paul Giamatti) ja hedge-rahaston kipparista (Damian Lewis), jotka kalistelevat sapeleita yhteen epäpyhien tavoitteidensa alttarilla. Koukuttava ja kutkuttava sarja löytää suolansa keinoja kaihtamattomista, mutta oman logiikkansa mukaan virheettömästi toimivista hahmoista, joista pääpari Giamatti-Lewis ovat vain näkyvimmät. Sarjan piloottijaksoon ei kannata kaatua, se on vasta alkusoittoa tulevasta psykologisesta ja strategisesta väännöstä.

Yksi sarjan luojista on Andrew Ross Sorkin, joka sarjan skarpista käsikirjoituksesta huolimatta ei ole sukua Aaron Sorkinille. Sen sijaan mies on hankkinut kannuksensa mm. New York Timesin taloustoimittajana, joten sarjan lukuisat talouskoukerot sujuvat sulavasti. Sarja on ottanut innoitusta myös Preet Bhararan kaudesta New Yorkin eteläisen piirin syyttäjänä.

Kotimaassaan Yhdysvalloissa sarjaa on juuri jatkettu viidennelle kaudelleen. Ainakin neljä ensimmäistä kautta ovat silkkaa dynamiittia, jota ei tässä yhteydessä kannattane puhtaaksi väittää.

Tuotantoarvoiltaan huikea sarja näyttää ja kuulostaa täysiveriseltä elokuvalta. DVD-laitosta kuitenkin vaivaa ongelma audiosynkassa. Ekstroissa sarja koosteita rallin synnystä. (IJ)

DVD-Opas.fi

Tekijät

Ohjaaja: Brian Koppelman David Levien Andrew Ross Sorkin
Pääosissa: Paul Giamatti Damian Lewis Maggie Siff Malin Akerman Toby Leonard Moore David Costabile Condola Rashad

Kommentit

Voit kommentoida elokuvia nimettömästi tai kirjautumalla sisään mm. Facebook tai Twitter tunnuksillasi.
blog comments powered by Disqus
Kommentointi on yhä testikäytössä, jos kohtaat ongelmia ilmoita siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Ilmoitus

Tekniset tiedot

Vuosi: 2016Kesto: 659 minuuttia
Julkaisija: PAramountKuva:
Anamorfinen 1.78
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(16)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 16 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 7340112732042

Genre

© Heinäpään Viestintä Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle (PAramount) ellei toisin mainita.
Toteutus:Viestintäratkaisut Webmaster Kirjaudu sisään