4K/UHD - Arvostelu

4K UHD arvostelu kansi

Pacific Rim: Uprising

 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Heppoinen jatko-osa jatkaa aiempaa soppaa perin vetisin aineksin. Scott ”isänsä poika” Eastwood ja talonkorkuiset kiiltävät roborantalelut antavat seikkailulle mielenkiintoa, mutta raskas läppä ja harmillisen vanuttunut tarina tekevät kokonaisuudesta turhan nihkeän popcorn-jyrän. Anti on lopulta pitkälti sama kuin viimeisimmissä Transformers-elokuvissa, sillä erotuksella, että vaikka pikselikarkki toimii on touhusta vaikea innostua edes nostalgiamielessä.

Asiallisen terävä, aurinkorannan kirkas ja lelumaisen värikäs kuva selviää toiminnasta taidolla vaikka kyse ei olekaan aidosta 4K-kuvasta. 2K-tasossa masteroitu kuva ei myöskään edusta parasta 2K:na masteroitua 4K:ta, mutta näyttää hyvältä HD:ltä. Tasapaksu ääniraita myrisee ja mylvii genren edellyttämällä tavalla.

Poikkeuksellisesti elokuvan ekstrat löytyvät myös 4K-version levyltä 4K:na. Lisukkeina ohjaajan kommenttiraita, poistettuja kohtauksia kommentein ja tusinan verran lyhyitä koosteita elokuvan hahmoista. Kakkoslevyllä samat ekstrat ja elokuvan HD-versio. Elokuva on julkaistu myös 3D:nä. (IJ)

DVD-Opas.fi

Tekijät

Ohjaaja: Steven DeKnight
Pääosissa: John Boyega Scott Eastwood Jing Tian Cailee Spaeny Rinko Kikuchi Burn Gorman Adria Arjona Max Zhang Charlie Day
Tarina: Steven DeKnight Emily Carmichael Kira Snyder T.S. Nowlin Travis Beacham
Kuvaus: Dan Mindel
Musiikki: Lorne Balfe

Traileri

Kommentit

Voit kommentoida elokuvia nimettömästi tai kirjautumalla sisään mm. Facebook tai Twitter tunnuksillasi.
blog comments powered by Disqus
Kommentointi on yhä testikäytössä, jos kohtaat ongelmia ilmoita siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Ilmoitus

Tekniset tiedot

Vuosi: 2018Kesto: 111 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
4K HDR 2.40
Ääniraita: Dolby Atmos
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 5053083159467

Genre

© Heinäpään Viestintä Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle (Universal) ellei toisin mainita.
Toteutus:Viestintäratkaisut Webmaster Kirjaudu sisään