Blu-ray - Arvostelu

Bluray
Blu-ray arvostelu kansi
Blu-Ray
Blu-ray
FullHD

Hail, Caesar

 

Elokuva:
Kuva & Ääni: ?
Ekstrat:

Coenin veljesten satiirisella otteella luotsaama kertomus ottaa 1950-luvun Hollywoodin silmätikukseen. Eeppisten mittakaavojen elokuvia ulospuskevan studion pomo (Josh Brolin) joutuu kiven ja kuoren väliin kun vuoden kalleimman elokuvan tähti (George Clooney) kidnapataan kesken kuvausten.

Hauskoista sattumuksista, hilpeistä hahmoista ja lempeästä satiirista rakentuva elokuva ihmetyttää yhtä paljon kuin ihastuttaa - varsinkin kun mukaan on otettu verrattain pitkiä pätkiä studiolla kuvattavista elokuvista yli genrerajojen.

"Miten tämä liittyy mihinkään?" käy katsojan mielessä tuon tuosta, mutta hyväntuulisella hedelmäsalaatilla on reseptinsä, ja elokuva kutsuu katsojaa ratkomaan tätä. Lopputuloksena on vetreä pastissi aikakauden Amerikasta, jossa on kaikkea kotirouvista kommunismiin ja unelmista urapuntarointiin.

Tutuilla kasvoilla maustettu posketon keitos viihdyttää ja vakuuttaa korealla periodipatinalla. Kyse on silti ennen kaikkea itsetyytyväisestä kokeilusta, joka elää muutamasta hervottomasta hetkestä.

Komea 1950-luvun Hollywoodin henkeen periodipatinoitu kuva selviää genrevaihdoksista nuottiakaan tipauttamatta. Jälki on kiitettävän erottelevaa, vivahteikkaan värikylläistä ja moitteetoman vakaata. Rauhallisen iskevä ääniraita artikuloi vuorosanansa tarkasti. Harmillisen suppeissa ekstroissa neljä kevyttä koostetta (28 min.), jotka avaavat hieman mm. elokuvan läpästä alkanutta tuotantotaivalta. (IJ)

DVD-Opas.fi

Tekijät

Ohjaaja: Joel Coen Ethan Coen
Pääosissa: Josh Brolin George Clooney Alden Ehrenreich Ralph Fiennes Jonah Hill Scarlett Johansson Frances McDormand Tilda Swinton Channing Tatum
Tarina: Joel Coen Ethan Coen
Kuvaus: Roger Deakins
Musiikki: Carter Burwell

Traileri

Kommentit

Voit kommentoida elokuvia nimettömästi tai kirjautumalla sisään mm. Facebook tai Twitter tunnuksillasi.
blog comments powered by Disqus
Kommentointi on yhä testikäytössä, jos kohtaat ongelmia ilmoita siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Ilmoitus

Tekniset tiedot

Vuosi: 2016Kesto: 106 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
MPEG-4 AVC 1.85
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(7)
Kielletty alle 7-vuotiailta. Täysi-ikäisen seurassa elokuvan saa esittää enintään kaksi vuotta nuoremmalle.
  EAN: 5053083077457

Genre

© Heinäpään Viestintä Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle (Universal) ellei toisin mainita.
Toteutus:Viestintäratkaisut Webmaster Kirjaudu sisään