Blu-ray - Arvostelu

Bluray
Blu-ray arvostelu kansi
Blu-Ray
Blu-ray
FullHD

Wonder Woman - 3D

 

Elokuva:
Kuva & Ääni: ?
Ekstrat:

Rauhaa rakastavien Amazonien riveistä nousee uusi naispuolinen supersankari (Gal Gadot), jonka kohtalo on pelastaa maailma sodan jumalalta ja ensimmäisen maailmansodan kärsimykseltä. Pökkelösti käynnistyvä seikkailu parantaa vähitellen ensimmäisen maailmansodan näyttämöille sännätessään, mutta ei pyri millään tavoin uudistamaan genrensä kullattuja kliseitä.

Ihmenainen antaa vaivatta köniin kaikille tielleen astuville vastustajille ja vetää mutkat suoriksi tavoitteiden saavuttamiseksi siinä missä kuolevaiset jäävät arpomaan mahdollisen ja mahdottoman väliä. Sarjakuvaelokuvan bravadolla etenevä toimintadraama tarjoaa popcornia ja korneja päätelmiä sodasta ja rauhasta, mutta geneeriset hahmot piirtyvät verrattain symppiksesti. Gal Gadot on kiistaton Ihmenainen ja monen sankarin pöksyihin puettu Chris Pine passeli aisapari.

Tasa-arvon nimissä seikkailu on onnistunut, sillä lopputulos ei ole milliäkään heikompi eikä parempi kuin useimmat miehiset vastineensa, kuten vaikkapa Kapteeni Amerikan jatko-osat. Kapteeni Amerikka tuntuukin monella tapaa tämän elokuvan hengenheimolaiselta, eikä vähiten sankarin luonteen ja tarinan taustanäyttämön vuoksi, mutta harmillisesti tarina jää tässä kliseisen kujanjuoksun tasolle. Siinä missä alkuperäisen Kapteeni-elokuvan kehitystarina kasvatti ulkoisesta nössöstä sankarin, on tässä yliluonnollinen sankari sankari alusta loppuun asti aivan tunnelinäkö-syndroomaksi asti. Kaiken maailmalta kuullun hehkutuksen jälkeen uskalsin odottaa enemmän.

Jälkikäteen luotu keinotekoinen 3D häiritsee elokuvan vakavasti ottamista, erityisesti sen alkumetreillä. Keinotekoiselta kiiltokuvapinolta näyttävät alkukohtaukset eivät ole omiaan nostattamaan fantasiasaarelta käynnistyvien tapahtumien uskottavuutta. Boksista omalta levyltään löytyvä aito 2D-HD tätä vastoin on kaunista katsottavaa filmaattisesti lavastettuine sodan kuvineen. Sulava ääniraita.

Boksin ekstrat löytyvät 2D-version levyltä, missä palanpainikkeeksi löytyy noin 2 tunnin edestä pidennettyjä kohtauksia, mokia ja koosteita. (IJ)

DVD-Opas.fi

Tekijät

Ohjaaja: Patty Jenkins
Pääosissa: Gal Gadot Chris Pine Robin Wright Danny Huston David Thewlis Connie Nielsen Elena Anaya
Tarina: Allan Heinberg Zack Snyder Jason Fuchs
Kuvaus: Matthew Jensen
Musiikki: Rupert Gregson-Williams

Traileri

Kommentit

Voit kommentoida elokuvia nimettömästi tai kirjautumalla sisään mm. Facebook tai Twitter tunnuksillasi.
blog comments powered by Disqus
Kommentointi on yhä testikäytössä, jos kohtaat ongelmia ilmoita siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Ilmoitus

Tekniset tiedot

Vuosi: 2017Kesto: 140 minuuttia
Julkaisija: Warner Bros.Kuva:
MVC 3D 2.40
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 7340112740238

Genre

© Heinäpään Viestintä Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle (Warner Bros.) ellei toisin mainita.
Toteutus:Viestintäratkaisut Webmaster Kirjaudu sisään