HD-DVD - Arvostelu

HD-DVD arvostelu HDDVD kansi
HD-DVD arvostelu HDDVD kansi
HD-DVD arvostelu HDDVD kansi

Constantine

 

Elokuva:
Kuva & Ääni: ?
Ekstrat:

Kuluvalla viikolla kolmen suurilevikkisen sanomalehden tv-kriitikot antoivat Constantinelle kaksi tähteä. Nurja suhtautuminen innosti katsomaan tämän uudestaan, sillä DVD-opas on antanut elokuvalle peräti neljä tähteä. Ja neljänä ne säilyvätkin.

Katsoimme elokuvan HD-DVD:nä, joka koki kuoleman viime keväänä, mutta toivoaksemme jatkaa eloaan sen osalta, mitä elokuvia harrastajat haalivat kokoelmiinsa. Tämä dramatiikka sopii hyvin myös Constantinen teemaan.

Longinuksen keihään omistaja pitää käsissään kohtaloa, ja päämanaaja (Keanu Reeves) joutuu pinnistämään viimeiselle rajalle. DC-sarjakuva Vertigo Hellblazeriin perustuva, Manaaja-elokuvasta voimaansa ammentava kauhu/scifi välttää järjen hivenetkin, mutta onnistuu luomaan oikean tunnelman.

Kristinuskon naurettavuutta kuvataan mustan huumorin keinoin. Ateistisesta perustastaan huolimatta ei kiihkouskovainenkaan voi tätä aivan kiistää. Helvetin näkymät toteutetaan tyylikkäästi. Peter Stormare tekee hienon, valkopukuisen paholaisen. Alkukuvissa on hauska kunnianosoitus Kubrickin Avaruusseikkailu: 2001:lle. Suositellaan yli 15-vuotiaille, mutta voisi tämä olla K18:kin.

HD-kuva näyttää hyvältä jos ei loistokkaalta, eikä DVD:n aliasing-eloa seinäpinnoissa ja vertikaalisissa tasoissa enää huomaa saati edge enhancement –varjoja. Ääniraidat eivät tuo juurikaan mitään uutta. Ekstroissa yhteensä noin 71 min. dokumentit, kaksi kommenttiraitaa, 14 poistettua kohtausta (18 min.) kommentein, tiiseri, traileri ja musiikkivideo. (PS)

DVD-Opas.fi

Tekijät

Ohjaaja: Francis Lawrence
Pääosissa: Keanu Reeves Rachel Weisz Tilda Swinton
Tarina: Jamie Delano Garth Ennis Kevin Brodbin Frank A. Cappello
Kuvaus: Philippe Rousselot
Musiikki: Klaus Badelt Brian Tyler

Kommentit

Voit kommentoida elokuvia nimettömästi tai kirjautumalla sisään mm. Facebook tai Twitter tunnuksillasi.
blog comments powered by Disqus
Kommentointi on yhä testikäytössä, jos kohtaat ongelmia ilmoita siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Ilmoitus

Tekniset tiedot

Vuosi: 2005Kesto: 121 minuuttia
Julkaisija: WarnerKuva:
1080p 2.40*
Ääniraita: Dolby TrueHD5.1
Dolby Digital P
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikärajamerkintäuudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 200051EAN: 7321944809270

Genre

© Heinäpään Viestintä Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle (Warner) ellei toisin mainita.
Toteutus:Viestintäratkaisut Webmaster Kirjaudu sisään