DVD - Arvostelu

Mieletön juttu - Collector's Edition DVD arvostelu kansi

Mieletön juttu - Collector's Edition

Out of Sight 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Kukapa nainen ei haluaisi joutua auton takakonttiin George Clooneyn kanssa? Elmore Leonardin ehtymättömästä tuotannosta annosteltua hauskaa, sensuellia ja tyylikästä veijaritarinaa viedään eteenpäin useilla takautumilla.

Jennifer Lopezilta on ihastuttava rooli poliisina, joka rakastuu pankkiryöstäjään. Dennis Farina pärjää myös mainiosti isänä. Cameoina Michael Keaton FBI-machoilijana, Samuel L. Jackson vankina ja Robocopista tuttu Nancy Allen miljonäärin rakastajattarena.

Letterboxattu, mutta erinomainen kuva sävyiltään. Kuvasuhde oli teatterissa 1.85. Leffa kuvattiin 1.37:1, josta rajattiin johdot ja muu ylimääräinen pois. Elokuva on täynnä värikkäitä huoneita ja Clooneyn paitoja, jotka toistuvat kauniisti. Muhkea ääniraita. Paljon bonuksia: kommenttiraita, poistettuja kohtauksia, soundtrackeja, Making of, 23 min Inside-dokumentti, faktaruutuja, tuotantotietoja ja traileri. Jenkeistä löytyy DTS-versio. (PS)

DVD-Opas.fi

Tekijät

Ohjaaja: Steven Soderbergh
Pääosissa: George Clooney Jennifer Lopez
Tarina: Elmore Leonard Scott Frank
Kuvaus: Elliot Davis
Musiikki: David Holmes

Kommentit

Voit kommentoida elokuvia nimettömästi tai kirjautumalla sisään mm. Facebook tai Twitter tunnuksillasi.
blog comments powered by Disqus
Kommentointi on yhä testikäytössä, jos kohtaat ongelmia ilmoita siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Ilmoitus

Tekniset tiedot

Vuosi: 1998Kesto: 118 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
1.78
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    
© Heinäpään Viestintä Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle (Egmont) ellei toisin mainita.
Toteutus:Viestintäratkaisut Webmaster Kirjaudu sisään