Blu-ray - Arvostelu

Bluray
Blu-ray arvostelu kansi
Blu-Ray
Blu-ray
FullHD

Final Destination 3D

 

Elokuva:
Kuva & Ääni: ?
Ekstrat:

Final Destination -elokuvasarja on tullut tutuksi painajaismaisten dominotapahtumien aiheuttamien kuolemantapausten kakofonisena toistona. Wallace ja Gromit –animaatioista tutut ketjureaktiot johtavat groteskeihin kuolemiin nyt kolmiulotteisena, mikä lisää dramatiikkaa entisestään. Normaalielokuvana tämä jää kyllä *:n elämykseksi.

Pakkauksesta löytyy kolmiulotteisen kuvan näyttävät lasit kahdelle hengelle. Näiden 3D TrioScopics-lasien käyttö ei ole aivan ongelmatonta. Kyse on persoonallisesta näkökyvystä. Kohderyhmä eli ilman silmälaseja näkevät teinit käyttävät laseja sujuvasti, mutta keski-ikäinen rillimikko ihmettelee kapteeni Haddockin tapaan nukkuako parta peiton alla vai päällä. Jos lasit eivät ole oikealla etäisyydellä silmistä, punaiset värit saavat sinertävän sävyn.

Perus-DVD jää melkoisesti BD:n tarkan kuva varjoon. Ero korostuu kolmiulotteisessa kuvassa. Dynaaminen ääniraita jää myös DVD:llä aika lailla BD-version DTS-HD:n pikkuveljeksi, vaikka toimivaa töminää tarjoaakin. Ekstroissa elokuvan normaaliversio, kaksi vaihtoehtoista loppua (4 min.), 33 min. dokumentit, 9 poistettua kohtausta (7 min.) ja traileri. 3D on toteutettu vanhalla 3D-värilaseja käyttävällä tekniikalla. (PS)

DVD-Opas.fi

Tekijät

Ohjaaja: David R. Ellis
Pääosissa: Bobby Campo Shantel VanSanten
Tarina: Eric Bress Jeffrey Reddick
Kuvaus: Glen MacPherson
Musiikki: Brian Tyler

Kommentit

Voit kommentoida elokuvia nimettömästi tai kirjautumalla sisään mm. Facebook tai Twitter tunnuksillasi.
blog comments powered by Disqus
Kommentointi on yhä testikäytössä, jos kohtaat ongelmia ilmoita siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Ilmoitus

Tekniset tiedot

Vuosi: 2009Kesto: 81 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
1080 2.40*
Ääniraita: DTS-HD MA5.1
 
Ikäraja:
(18)
Kielletty alle 18-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 18 vuotta täyttäneelle.
VET: 218041EAN: 6438044223064

Genre

© Heinäpään Viestintä Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle (FS Film) ellei toisin mainita.
Toteutus:Viestintäratkaisut Webmaster Kirjaudu sisään